zodia: αστροσκόπιο Κυριακή 19/4

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

zodia: αστροσκόπιο Κυριακή 19/4

 

zodia: αν νιώθετε πως το σύμπαν δοκιμάζει τις αντοχές και την εμπιστοσύνη σας, καλώς ήρθατε στο κλαμπ. Όλες οι όμορφες σκέψεις που κάνατε καθώς και μερικά ιδανικά –τα οποία ήταν ευγενική χορηγία της επαφής ανάμεσα στον ερμή και τον ποσειδώνα –πρόκειται να ακυρωθούν εξαιτίας του δύσκολου και μπερδεμένου τετραγώνου ανάμεσα στην αφροδιτη και τον ποσειδώνα.

 

Τουλάχιστον θα υπάρξει κάποια ενθάρρυνση με την θέση του κρόνου καθώς και με την μηνιαία σύνοδο της σεληνης με τον ερμή, η οποία θα επηρεάσει θετικά και την επικοινωνία.

 

Εκμεταλλευτείτε την εκρηκτική ένωση της σεληνης με τον αρη  στο ζωδιο του ταυρου,  βελτιώνοντας τις ικανότητές σας σε κάποιο άθλημα. Ανανεώστε τον εαυτό σας με αυτοπεποίθηση. Νιώστε ασφάλεια και επενδύστε σε οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει καλύτερο άνθρωπο.

zodia-taro-45

 

Θα δοθεί ιδιαίτερη εύνοια την Κυριακή και την Δευτέρα σε οτιδήποτε αφορά την λύση προβλημάτων, την στρατηγική, τις εφευρέσεις, την μηχανική, τις σχολικές έρευνές, τα παιχνίδια ικανοτήτων, το ανοσοποιητικό σύστημα, το DNA και τον γενετικό κώδικα. Βυθιστείτε σε ένα κλασικό μυθιστόρημα τις απογευματινές ώρες.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75