zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τρίτη 19/5

astrologia-dieleysi-dia

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τρίτη 19/5

 

zodia: ακολουθώντας την χθεσινή ενέργεια και δυναμική ανάμεσα σε μεγάλες όψεις και αρκετές χρυσές ευκαιρίες, τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν –τουλάχιστον στην αρχή. Η σεληνη σχηματίζει την μηνιαία της σύνοδο με τον αγγελιοφόρο των θεών ερμή στο ζωδιο των διδυμων. Αν και ο ερμής δεν βρίσκεται πια σε ορθή πορεία, και αρχίζει να κινείται ανάποδα, μπορείτε και πάλι να απολαύσετε μία ποικιλία από χόμπι, παιχνίδια, και ανέμελες συζητήσεις.

 

Θα κερδίσετε περαιτέρω ενθάρρυνση να ενισχύσετε τα επαγγελματικά σας και τους εκπαιδευτικούς σας στόχους, όσο η σεληνη σχηματίζει μία υποστηρικτική συμμαχία με τον πλανήτη δια. Ευθυγραμμιστείτε με το ένστικτό σας για να καταφέρετε να δείτε την μορφή των πραγμάτων, καθώς η σεληνη πλησιάζει την δημιουργία μίας εποικοδομητικής όψης με τον ουρανό.

 

Ωστόσο, ίσως να μην καταφέρετε να διατηρήσετε τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως τα θέλετε. Τακτοποιήστε οτιδήποτε έχετε αφήσει στην μέση με σταθερές κινήσεις κατά τη διάρκεια των επόμενων δεκαεννέα ωρών, και φροντίστε να μην κάνετε συμφωνίες που μπορεί να οδηγήσουν σε μελλοντικές αποτυχίες. Το γράψιμο, το διάβασμα και η έρευνα ευνοούνται το συγκεκριμένο απόγευμα.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00