zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 21/4

astrologia-maioy-2014

zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 21/4

 

zodia: αν νομίζετε πως η χθεσινή σειρά προκλητικών ευθυγραμμίσεων έχει ξεθυμάνει, σκεφτείτε το ξανά. Η θέση της αφροδιτης και το χθεσινό τετράγωνο του ερμή με τον δια, στέλνουν ακόμα αρνητικά κύματα κατά πάνω μας όσον αφορά τα επενδυτικά σχέδια και τις μεγάλες επαγγελματικές επεκτάσεις.

 

Ευτυχώς, οι δύο κοντινότεροι πλανήτες της γης, θα κάνουν την προσπάθεια να σώσουν την κατάσταση καθώς η σεληνη σχηματίζει την μηνιαία της σύνοδο με την αφροδιτη στο ζωδιο των διδυμων, όσο ο άρης στο ζωδιο του ταυρου σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον απόμακρο πλούτωνα στον αιγόκερο. Η σύνοδος σεληνης-αφροδιτης σίγουρα ενεργοποιεί τις καλλιτεχνικές και  κοινωνικές δραστηριότητες, όσο η συμμαχία του άρη με τον πλούτωνα δίνει ώθηση στον αθλητισμό και στα πρότζεκτ που απαιτούν αρκετή σωματική ζωτικότητα και συγκέντρωση.

 

Αφήστε την αισιόδοξή σας φυση να κυβερνήσει αργότερα, όταν η σεληνη σχηματίσει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον δια στο ζωδιο του λέοντα, που θα ενισχυθεί από την παραλληλία της σεληνης με τον δια. Το ένστικτό σας πρόκειται να σας βοηθήσει αρκετά, καθώς η σεληνη πλησιάζει τον σχηματισμό μίας επαφής με τον πλανήτη ουρανό. Ωστόσο, όταν η επαφή αυτή φτάσει στην κορύφωσή της, θα χρειαστεί να μειώσετε τον ενθουσιασμό σας όσον αφορά τα σημαντικά σχέδια της Τετάρτης, καθώς η κατάσταση της σεληνης σίγουρα θα ρίξει μία σκιά πάνω στα πράγματα.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75