zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 21/5

astrologia-dias-kronos

zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 21/5

 

zodia: εκεί που έμοιαζε πως το σύμπαν ήταν έτοιμο να κάνει ανακωχή με το ανθρώπινο γένος, μερικές κυριαρχικές επαφές του πλανήτη πλούτωνα, απειλούν να γεμίσουν με αρνητισμό την αρχή του ήλιου μέσα στο ζωδιο των διδυμων. Οι μυστικοπαθείς, υπερβολικές και πιθανότατα προκλητικές ευθυγραμμίσεις του κυβερνήτη του κάτω κόσμου, θα μας επηρεάσουν όλους το επόμενο είκοσι τετράωρο.

 

Η πρώτη δύσκολη επαφή που απαιτεί προσαρμογές είναι η συμμαχία ανάμεσα στον δια και τον πλούτωνα. Το δεύτερο χτύπημα θα είναι καυστικό, με την επαφή του ήλιου με τον πλούτωνα. Τρίτη επαφή είναι η αντίθεση της σεληνης με τον πλούτωνα, ενώ το τέταρτο χτύπημα (το ξεκαθάρισμα) είναι η αντίθεση της αφροδιτης με τον πλούτωνα. Οι δύο τελευταίες πολικότητες είναι σίγουρα υπενθύμιση πως πρέπει να φροντίζουμε ιδιαίτερα τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να αποφεύγουμε θυμωμένα ξεσπάσματα που δεν μπορούν να λύσουν τίποτα.

 

Ταυτόχρονα έχουμε το τρίγωνο της σεληνης με τον ποσειδώνα, την σύνοδο της σεληνης με την καλλιτεχνική αφροδιτη και την παραλληλία της με τον αισιόδοξο και παραγωγικό δία. Όπως και να έχει, αυτό που θα κάνει τις καταστάσεις απρόβλεπτες είναι το τετράγωνο της σεληνης με τον γεμάτο εκπλήξεις πλανήτη ουρανό.  Μην χάσετε την πίστη σας ό, τι και αν συμβεί.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00