zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 21/6

zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 21/6

 

zodia: παρά τις χθεσινές αρνητικές όψεις –και τις σημερινές –θα υπάρξουν μερικά θετικά στοιχεία που θα μας γεμίσουν με αισιοδοξία. Αυτό που θα μας ενισχύσει συναισθηματικά –ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις, είναι η θέση της σεληνης στο ζωδιο του λεοντα. Ταυτόχρονα ο ερμής θα προσπαθήσει να επανορθώσει μετά την ανάδρομη πορεία του που διήρκησε τρεις εβδομάδες σχηματίζοντας παραλληλία με την ερωτική αφροδιτη.

 

Ωστόσο, κάποιες αρνητικές δυνάμεις θα εμποδίσουν την εξέλιξή μας, όταν η αφροδιτη έρθει σε επαφή με τον κρονο, ο ερμής επίσης με τον κρονο, και ύστερα η αφροδιτη με τον μυστικοπαθή πλούτωνα. Επίσης η σεληνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κρονο, το οποίο θα τελειώσει όταν η σεληνη περάσει στο γήινο ζωδιο της παρθενου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και όχι να ξεκινήσουμε καινούρια σχέδια.

 

Ο ήλιος περνά στο οικογενειακό ζωδιο του καρκινου. Η σεληνη στο ζωδιο της παρθενου θα σχηματίσει υποστηρικτική όψη με τον ήλιο στον καρκινο. Προσπαθήστε να ευθυγραμμιστείτε με την αρμονική επαφή των φωτοδοτών, έτσι ώστε να διορθώσετε προβλήματα και καταστάσεις που νιώθετε πως σας βασανίζουν τον τελευταίο καιρό.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00