zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Παρασκευή 22/5

astrologia-anadromos-oyranos

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Παρασκευή 22/5

 

zodia: η χθεσινή ενοχλητική αλυσίδα ευθυγραμμίσεων και γεγονότων –που συνέπεσε με την είσοδο του ηλίου στο ζωδιο των διδυμων για τριάντα ημέρες –επηρεάζει ακόμα την ψυχική ατμόσφαιρα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις της μίας ημέρας συνεχίζουν να μας επηρεάζουν άλλες είκοσι τέσσερις ώρες, και μερικές φορές παραπάνω.

 

Επίσης, το πέρασμα της σεληνης από τις τελευταίες μοίρες του καρκίνου, που ξεκίνησε την Πέμπτη, θα συνεχίζει να μας επηρεάζει –μέχρι η σεληνη να περάσει στο φλογερό ζωδιο του λεοντα. Ο κύκλος της σεληνης θα είναι περισσότερο εξαντλητικός παρά αξιοθαύμαστος –ακόμα και με το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο άρης σε zodia του αέρα με τον βόρειο δεσμό της σεληνης.

 

Μόλις η σεληνη στο ζωδιο του λεοντα φέρει μία παιδική αθωότητα, η ανάγκη για παιχνίδι  θα μας φέρει κάποιου είδους ανακούφιση –ειδικά καθώς η σεληνη θα σχηματίσει φιλική και υποστηρικτική συμμαχία με τον ήλιο. Αμέσως μετά τις καρποφόρες και ενθαρρυντικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις, έχουμε την ετήσια αντίθεση του ήλιου με τον κρονο, που ενεργοποιούν την δεύτερη μοίρα των διδυμων και του τοξοτη.

zodia-taro-45

 

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εμποδίσετε τις αμφιβολίες, τις ανησυχίες και την απαισιοδοξία σε σημαντικές σχέσεις. Ο ρεαλισμός, η υπευθυνότητα και ο σεβασμός των φίλων, των συνεργατών και των αγαπημένων, είναι η κατάλληλη προσέγγιση. Στοχεύστε την ισορροπία.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00