zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 22/7

zwdia-moires

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 22 / 7

 

zodia: Βάλτε τα δυνατά σας έτσι ώστε να είστε καλή παρέα για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο η σεληνη βρίσκεται μέσα στο ζώδιο του ζυγου.

 

Η θέση αυτή της σελήνης σας βοηθά να διορθώσετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, καθώς και οι δύο μπορείτε να αφήσετε στην άκρη τις παράλογες και εγωιστικό συμπεριφορές. Ευνοείται η ειρήνη και η αρμονία.

zodia-taro-45

 

Το χθεσινό τρίγωνο του ηλιου με τον κρονο, το οποίο μας χάρισε στιγμές λογικής και σοφίας, ευνοείται περισσότερο καθώς ο Ερμής και ο Κρόνος σχηματίζουν ακριβώς τον ίδιο δεσμό σε zodia του νερού. Τα επαγγελματικα θέματα και οι δραστηριοτητες ενισχύονται από αυτές τις δύο πλανητικες κινήσεις.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Εν τω μεταξύ η μέρα αυτή θα οδηγήσει στην μετακίνηση του ηλιου από το ζωδιο του καρκίνου στο ζωδιο του λεοντα. Η διέλευση αυτή μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσετε μια περιπέτεια που θα διαρκέσει τριάντα ημέρες.

 

 

Επιτρέψτε στο παιδί που κρύβετε μέσα σας να βγει και να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αφήστε τον εγωισμό στην άκρη και δείξτε με την ευγένεια σας πόσο μεγαλοπρεπη και ζεστή καρδιά διαθέτετε.

zwdia