zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 23/2

astrologia-kronos-20-7

zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 23/2

 

zodia: το πεδίο είναι ελεύθερο και μπορείτε πλέον να εξωτερικεύσετε τον δυναμικό και πρωτότυπο χαρακτήρα σας. Ωστόσο, θα υπάρξει το θέμα του ευσεβή πόθου μέσα σε αυτή τη κοσμική ευθυγράμμιση. Όσο η σεληνη στο ζωδιο του ταυρου σχηματίζει μία υποστηρικτική επαφή με τον ποσειδώνα στο ζωδιο των ιχθυων, αλλά και με τον Χείρων, οι δύο αυτές όψεις είναι οι πιο μικρές νότες στην σημερινή συμπαντική συμφωνία.

 

Οι μεγαλύτερες ανησυχίες έρχονται από το τετράγωνο του ηλιου με τον κρονο, την παράλληλη θέση της αφροδιτης με τον αρηκαι  την παράλληλη θέση του ηλιου με τον ποσειδώνα. Το σύνολο αυτών των πλανητικών θέσεων και όψεων ίσως δημιουργήσει προβλήματα στις κατευθύνσεις σας και σας οδηγήσει σε μία κοσμική παράκαμψη.

 

Φυσικά, η παράλληλη θέση της αφροδιτης με τον αρη και του ηλιου με τον ποσειδώνα, μπορούν να εκμεταλλευτούν για να υπάρξει ψυχική κατανόηση και δημιουργική τέχνη. Όπως και να έχει το τετράγωνο του ηλιου με τον κρονο απαιτεί ένα συγκεκριμένο ποσοστό προσοχής και φροντίδας για να αποφευχθούν άσχημες καταστάσεις με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και επαγγελματικούς συνεργάτες.

zodia-taro-45

 

Απολαύστε τις κλασσικές ταινίες, παίξτε το αγαπημένο σας μουσικό όργανο ή χορέψτε για να διοχετεύσετε θετικά τον παράλληλο σχηματισμό του ηλιου με τον ποσειδώνα.

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw