zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Σάββατο 23/5

astrologia-30-7-2-8

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Σάββατο 23/5

 

zodia: ακολουθώντας την χθεσινή πολικότητα του ήλιου με τον κρόνο, το σύμπαν έχει διάθεση να μας δυσκολέψει περισσότερο. Οι πλανήτες θα δείξουν το άσχημό τους πρόσωπο, με την παραλληλία του ήλιου με τον πλούτωνα, καθώς και την επαφή της αφροδιτης με τον ανάδρομο κρόνο. Αυτή η διπλή δόση πλανητικής δυσκολίας θα απαιτήσει αρκετή ξεκούραση, ύπνο και διαλείμματα από το ύψος της δουλειάς που πρόκειται να βιώσουμε αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Θα εμφανιστεί κάποια συναισθηματική βοήθεια, με την επαφή της σεληνης με τον αρη. Σε περίπτωση που συλλέγετε αντίκες ή οτιδήποτε πολύτιμο, να είστε σε εγρήγορση, καθώς θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες.

 

Βάλτε τα δυνατά σας για να αντιμετωπίσετε την γεμάτη ένταση παραλληλία του ερμή με τον άρη, διοχετεύοντας την ενέργειά της σε αγαπημένες χειροτεχνίες, χόμπι ή λογοτεχνικά ενδιαφέροντα. Να περιμένετε αργότερα την βελτίωση των καταστάσεων, καθώς η σεληνη θα ενωθεί με τον πνευματικό και επεκτατικό πλανήτη δία, προσφέροντας ειρήνη και αρμονία. Η ευχαρίστηση έρχεται και ο πόνος φεύγει. Ένας αρκετός λόγος για να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

zwdia-zvdia-taro-00