zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 24/2

zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 24/2

 

zodia: ο μήνας ξεκίνησε με αρκετές ανησυχίες, εξαιτίας της σελήνης και τον κύκλο της. Η κατάσταση αυτή γίνεται πιο σοβαρή τώρα –καθώς και ο αρης και η αφροδίτης εγκατέλειψαν το τελευταίο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου και πέρασαν στο ζωδιο του κριου. Όσο περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στις πρώτες μοίρες των ζωδίων, τόσο πιο δύσκολη μας κάνει τη ζωή η πορεία της σελήνης. Η σεληνη μας δημιουργεί ένα έξτρα στρώμα αβεβαιότητας, το οποίο καλύπτει την ήδη υπάρχουσα προκλητική φύση των πολλών ηλιακών, σεληνιακών και πλανητικών ευθυγραμμίσεων που επηρεάζουν την ανθρωπότητα.

 

Για τώρα, όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν την πορεία της σεληνης μέσα στο ζωδιο του ταυρου, που ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί μέχρι να περάσει στο αέρινο ζωδιο των διδυμων. Ωστόσο, στις 26 και 28 Φεβρουαρίου, θα επηρεαστούμε ξανά από αυτή.

 

Παρά το σημερινό πρόβλημα της σεληνης, η αφροδιτη στο ζωδιο του κριου προσπαθεί να μας φτιάξει την διάθεση με την επαφή που δημιουργεί με τον κρονο στο ζωδιο του τοξοτη. Προσπαθεί να προσφέρει ίαση σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που υποφέρουν. Όταν η σεληνη περάσει επιτέλους στο επικοινωνιακό ζωδιο των διδυμων, θα υπάρξει ανακούφιση παρέα με την ηλεκτρική επιρροή του πλανήτη ουρανού πάνω μας.

zodia-taro-45

 

Ετοιμαστείτε για άλλη μία μεγάλη μέρα –γεμάτη με πλανητικές αλληλεπιδράσεις, ένα μεγάλο τρίγωνο, τον ήλιο και την σεληνη να συγκρούονται και την ετήσια ένωση του ήλιου με τον ποσειδώνα.

 

zodia διαβάστε επίσης