zodia: αστροσκόπιο Τρίτη 24/3

astrologia-gamos-7-oikos

zodia: αστροσκόπιο Τρίτη 24/3

 

zodia: αν αναρωτιέστε αν η δύσκολη πορεία της σεληνης στο ζωδιο του γήινου ταύρου θα οδηγήσει σε μία σειρά μακροχρόνιων περιόδων ανησυχίας και αμφιβολίας, μην είστε τόσο νευρικοί –τουλάχιστον όχι ακόμα. Οι επόμενοι δύο κύκλοι της σεληνης θα έχουν σχετικά μικρή διάρκεια –αν και οι επτά ημέρες από τις 30 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου, θα υπάρξουν τρεις περίοδοι αμφιβολίας που θα κρατήσουν από 22 έως 28 ώρες. Απλά πριν η σεληνη περάσει στο αέρινο ζωδιο των διδυμων, το σύμπαν σας δίνει επιπρόσθετα κλειδιά για να ανοίξετε πόρτες και να γιατρέψετε παρελθοντικές πληγές.

 

Χάρη στην θέση του ήλιου, οι κύριες σχέσεις, οι λύσεις σε προβλήματα και ο σχεδιασμός επενδύσεων κορυφώνονται. Επίσης, η επαφή της σεληνης με τον ήλιο, μας παρέχει μία σωματική-συναισθηματική ώθηση ζωτικότητας. Ασχοληθείτε με ένα ή περισσότερα χόμπι. Βελτιωθείτε σε πράγματα που σας αρέσουν.

 

Η κύρια όψη που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία είναι η μηνιαία πολικότητα σεληνης-κρονου. Όπως και να έχει, η επιτυχία μπορεί να μην είναι σε κάποιο τεράστιο ζήτημα –αν λάβουμε υπόψη μας τις υπόλοιπες ευθυγραμμίσεις που μπορούν να μας προσφέρουν δημιουργικότητα και φαντασία.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw