ζωδια: αστροσκοπιο Κυριακή 25/1

ζωδια: αστροσκοπιο Κυριακή 25/1

 

ζωδια: μετά από δύο μέρες σχετικής ησυχίας και ηρεμίας όσον αφορά το σύμπαν, ξαφνικά όλα αλλάζουν. Η σεληνη σχηματίζει την μηνιαία της σύνοδο με τον ενστικτώδη πλανήτη ουρανό στο ζωδιο του κριου, ενώ ο ερμής –που είναι ανάδρομος στο ζωδιο του υδροχοου –είναι παράλληλος με την αφροδιτη, προσφέροντας πιθανά οφέλη όσον αφορά την λογοτεχνία, την τέχνη και την εκπαίδευση. Δύο ακόμα όψεις της σεληνης –η υποστηρικτική της ευθυγράμμιση με τον ερμή, και ένα τρίγωνο με τον δια –μας παρέχουν επιπρόσθετη δημιουργικότητα.

 

Ωστόσο, έχουμε και αρνητικές εξελίξεις με τον ηλιο να είναι παράλληλος με τον κρονο, με την αφροδίτη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ουρανό καθώς και με την θέση του αρη. Αυτή η τριάδα δύσκολων ευθυγραμμίσεων θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή, για αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Όταν η σχέση της αφροδιτης και του ουρανού χειροτερέψει, οι ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις θα γίνουν συναισθηματικά συνταρακτικές.

 

Ευτυχώς, αργότερα θα υπάρξει μία αχτίδα φωτός, καθώς ο ερμής θα σχηματίσει μία εμπνευσμένη όψη με τον κρονο. Ωστόσο, θα είναι αρκετά δύσκολο αυτή η μία πλανητική ευθυγράμμιση να εξουδετερώσει τις τρεις δυναμικές που θα υπάρχουν ήδη. Όπως και να έχει, κάτω από την μαγεία της σεληνης στο ζωδιο του κριου, η καλή θέληση οδηγεί στην επιτυχία.

zodia-taro-45

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw