zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 25/4

zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 25/4

 

zodia: αν απολαμβάνετε το κυνήγι των αντικών ή την αναζήτηση ασυνήθιστων συλλεκτικών αντικειμένων, προσέξτε αυτή τη περίοδο και φροντίστε να ελαττώσετε ταχύτητα κάτω από αυτό το δύσκολο σαββατοκύριακο. Ο χθεσινός κύκλος της σεληνης στο ζωδιο του καρκινου, θα συνεχίσει να μας επηρεάζει μέχρι η σελήνη να περάσει στο ζωδιο του λεοντα. Τα βραδινά όνειρα και η ψυχική αναζήτηση θα συνεχίσουν να ζωγραφίζουν ζωντανές εικόνες στο μυαλό μας χάρη στην εμπνευσμένη συμμαχία ανάμεσα στον ερμή και τον ποσειδώνα.

 

Ωστόσο, θα υπάρξουν εντάσεις χάρη στη θέση του ήλιου και του δια, καθώς και την πρώτη φάση του ήλιου με την σεληνη η οποία ενεργοποιεί την έκτη μοίρα του ταυρου και του λεοντα. Τα επενδυτικά και επαγγελματικά θέματα, καθώς και η παραγωγικότητα στον τομέα σας, ίσως υποφέρουν κάτω από τις ουράνιες ευθυγραμμίσεις.

 

Επίσης, οποιοσδήποτε κύκλος ήλιου-σελήνης αποκαλύπτει τους δύο φωτεινούς σηματοδότες σε ενενήντα μοίρες, μας υπενθυμίζει να αντιμετωπίζουμε με σθένος τα εμπόδια στο μονοπάτι μας, και να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα αγαπημένα και κοντινά σας πρόσωπα για σήμερα.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00