zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Δευτέρα 25/5

astrologia-kronos-20-7

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Δευτέρα 25/5

 

zodia: Η σημερινή ημέρα δεν θα είναι ακριβώς περίπατος. Τα καλύτερα νέα είναι πως η σεληνη αφήνει τις τελευταίες μοίρες στο ζωδιο του λεοντα για να περάσει στο γήινο ζωδιο της παρθενου.

 

Βάλτε στόχο να οργανώσετε σε μεγάλο βαθμό την ημέρα σας και να είστε αποτελεσματικοί, έτσι ώστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και κάνετε λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε. Η ευθυγράμμιση των πλανητών περιλαμβάνει έξι τετράγωνα και άλλες δύσκολες γωνίες: το τετράγωνο της σεληνης με τον κρονο, την γωνία του ήλιου με τον ουρανό, το τετράγωνο του ουρανού με την αφροδιτη, το τετράγωνο του ήλιου με την σεληνη, το τετράγωνο του ποσειδώνα με τον άρη, την αντίθεση της σεληνης με τον ποσειδώνα και το τετράγωνο της σεληνης με τον αρη.

 

Σίγουρα, το να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα θα είναι αναγκαιότητα σήμερα, καθώς και η αποφυγή των ρίσκων, όμως είναι αρκετά αστείο το πώς το σύμπαν έχει την ικανότητα να μας σοκάρει συνεχώς. Αντί να παγώσετε από το φόβο ή να νιώσετε μπλοκαρισμένοι και δεν θέλετε να κάνετε απλές κινήσεις, διαβάστε τα διορατικά λόγια των αγαπημένων σας ποιητών, δασκάλων και φιλόσοφων για να αλλάξετε το ρυθμό, ειδικά τώρα που η σεληνη στο έκτο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου, ωθεί τις ανθρώπινες ψυχές να μάθουν περισσότερα και να αποκτήσουν σοφία.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00