zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 26/3

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-24-5

zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 26/3

 

zodia: μία φορά στο τόσο, το σύμπαν αποσύρεται για περίπου 24 ώρες –χωρίς να αποκαλύπτει μεγάλες πλανητικές ευθυγραμμίσεις και κύκλους. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι σοφό για όλους να ακολουθήσουν την ημέρα όπως έρχεται και να απολαύσουν την αλλαγή στον ρυθμό.

 

Στην σημερινή μορφή της πλανητικής αδράνειας, η θέση της Αφροδίτης, δίνει μεγάλη υποστήριξη σε συναντήσεις με τα αδέρφια μας καθώς και για την ανάπτυξη πειστικών και προσοδοφόρων σχεδίων. Λίγο αργότερα, η σεληνη στο ζωδιο των διδυμων σχηματίζει μία υποστηρικτική συμμαχία με τον αρη στο ζωδιο του κριου –συμβολίζοντας μία πιθανή ώθηση ζωτικότητας. Ωστόσο, μόλις λάβει χώρα ο συγκεκριμένος συνδυασμός, θα βιώσουμε μία περίοδο αβεβαιότητας που θα κρατήσει επτά ώρες, μέχρι η σεληνη να περάσει στο υδάτινο ζωδιο του καρκινου.

 

Χρησιμοποιήστε την περίοδο αυτή για να τακτοποιήσετε οτιδήποτε έχετε αφήσει στη μέση, αλλά μην ξεκινήσετε κάτι καινούριο και τολμηρό. Μόλις η σεληνη περάσει στον καρκινο, το σπίτι και η οικογένεια γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Μάθετε περισσότερα για το γενεαλογικό σας δέντρο και ψάξτε στη μνήμη σας για θησαυρούς που έχετε αγνοήσει, καθώς η σεληνη στο τέταρτο ζωδιο, είναι σαν ένα φως που δείχνει το παρελθόν με κύματα νοσταλγίας. Απολαύστε την εμπειρία αυτή με την οικογένειά σας.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw