zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 26/4

zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 26/4

 

zodia: παρότι η πλανητική εικόνα είναι φωτεινότερη σήμερα κατά κάποιο τρόπο, θα χρειαστεί να παραμείνετε σε εγρήγορση εξαιτίας κάνα δύο δύσκολων πλανητικών ευθυγραμμίσεων. Εκμεταλλευτείτε την θέση της σεληνης στο ζωδιο του λεοντα, βελτιώνοντας πρωταρχικές σχέσεις και ρίχνοντας μία ματιά σε νέες κατευθύνσεις όσον αφορά την μόδα, το στυλ και την ομορφιά.

 

Η καλή τύχη θα προσπαθήσει να σας ανεβάσει την διάθεση αρκετές ώρες αργότερα, καθώς η σεληνη σχηματίζει την μηνιαία της σύνοδο με τον βασιλιά των θεών, τον δια. Χρησιμοποιήστε την ευθυγράμμιση αυτή για να δείτε το μέλλον πριν συμβεί, καθώς ο διας είναι υπεύθυνος για την μακροπρόθεσμη αναγνώριση των γεγονότων που δεν έχουν ακόμα συμβεί στην διάστασή μας.

 

Μία από τις δύσκολές όψεις που θα επηρεάσουν σήμερα την ανθρωπότητα είναι η παραλληλία του ερμή με τον πλούτωνα. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη συμμαχία στις σημαντικές σας μελέτες και έρευνες. Φτάστε σε ένα ανώτερο επίπεδο επιτευγμάτων στις τέχνες με το υποστηρικτικό εξάγωνο της αφροδιτης με τον ουρανό.

zodia-taro-45

 

Αν δεν είστε σε απόλυτη διαύγεια με τον σύντροφό σας όσον αφορά την επικοινωνία, να περιμένετε σύγχυση και χάος. Περιμένετε την εποικοδομητική επαφή της αφροδιτης με την σεληνη για να βελτιώσετε τα πράγματα. Προσπαθήστε να μην ταρακουνήσετε τα πράγματα εξαιτίας της παραλληλίας του αρη με τον δια, μία εκρηκτική ευθυγράμμιση που θα φέρει αρκετές εντάσεις.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00