zodia: αστροσκοπιο Παρασκευή 27/3

zodia: αστροσκοπιο Παρασκευή 27/3

 

zodia: ο κύκλος της σεληνης σίγουρα δεν δέχεται την εκτίμηση που του αξίζει. Σε σχέση με την δυναμική της νέας σεληνης και τις επαναστατικές ευκαιρίες της πανσελήνου, η συγκεκριμένη φάση της σεληνης (στην έβδομη μοίρα του καρκινου) μας υπενθυμίζει να αποφύγουμε φανερά εμπόδια στο μονοπάτι μας και να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες με φινέτσα.

 

Τρεις πλανήτες, ο διας με παραλληλία, ο ποσειδώνας με τρίγωνο και η αφροδιτη με μία επαφή εξήντα μοιρών, συνεργάζονται με την σεληνη για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ξανά την αυτοπεποίθησή σας. Ωστόσο, η μηνιαία πολικότητα σεληνης-πλούτωνα, λειτουργεί περισσότερο σαν πρόκληση στον τομέα των σχέσεων παρά σαν ενθάρρυνση.

 

Αργότερα, η αφροδιτη στο ζωδιο του ταυρου και ο διας στο ζωδιο του λεοντα, σχηματίζουν τον δικό τους τύπο επαφής, καθώς δημιουργούν ένα τετράγωνο σε αυτά τα δύο σταθερά zodia. Είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβουμε αν αυτοί οι δύο πλανήτες θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις σε μία τόσο έντονη ευθυγράμμιση.

zodia-taro-45

 

Μπορείτε να γίνετε εσείς ο κριτής σήμερα, αλλά καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό και επαγγελματικό. Με αυτό τον τρόπο θα κρατήσετε την αφροδιτη και τον δια σε φιλικό επίπεδο.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw