zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 27/4

zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 27/4

 

zodia: Να περιμένετε όμορφες στιγμές λίγες ώρες μετά την παραλληλία του άρη με τον δια –μία ευθυγράμμιση που συνήθως αυξάνει την απερίσκεπτη συμπεριφορά σε σοβαρά επίπεδα. Με το τετράγωνο της σεληνης με τον ερμή, θα ξεκινήσει μία κατάσταση ενδοσκόπησης και συνείδησης, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι η σεληνη να περάσει στο γήινο ζωδιο της παρθενου. Χρησιμοποιήστε αυτές τις δέκα ώρες για να τακτοποιήσετε οτιδήποτε έχετε αφήσει στη μέση και για να αναβάλετε οτιδήποτε καινούριο και τολμηρό.

 

Λεπτά μετά την είσοδο της σεληνης στο ζωδιο της παρθενου, με την βοήθεια του πλανήτη ουρανού, χρησιμοποιήστε το ένστικτο που θα σας χαρίσει ο πλανήτης των εκπλήξεων σε συνδυασμό με την παραγωγικότητα που θα χαρακτηρίζει την Δευτέρα, για να τακτοποιήσετε πολλές από τις δουλειές που έχετε στη λίστα σας. Ξεκαθαρίστε αυτά που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και αγνοήστε οτιδήποτε δεν θεωρείτε απαραίτητο.

 

Η διατροφή και τα ενδιαφέροντα που αφορούν τη θρέψη, σίγουρα θα περάσουν στο επίκεντρο με την σεληνη στο έκτο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra