zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 27/5

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 27/5

 

zodia: αν οι πρόσφατες και συνεχόμενες κινήσεις της σεληνης σας μπέρδεψαν, να ξέρετε πως θα υπάρξουν ακόμα μερικές που θα ολοκληρώσουν το χάος.

 

Χρησιμοποιήστε τις ώρες αυτές –όσες και αν είναι –για να τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες όσο καλύτερα μπορείτε. Η ενέργεια της σεληνης στο ζωδιο της παρθενου, ευνοεί τα ολοκληρώματα μέχρι να περάσει στο αέρινο ζωδιο του ζυγου.

 

Όπως και να έχει, κάποιες προκλητικές αλλά και ευνοϊκές ευθυγραμμίσεις, αξίζουν την προσοχή μας, καθώς ο ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον άρη στην εντέκατη μοίρα των διδυμων και ο ήλιος με την αφροδιτη δημιουργούν εμπνευσμένες αλλά και δύστροπες γωνίες.

zodia-taro-45

 

Από όλες τις πλανητικές αλληλεπιδράσεις της αυριανής ημέρας, η σύνοδος του ερμή με τον άρη θα είναι πιο εκρηκτική και χωρίς συντονισμό. Δείχνοντας καλή θέληση και δίνοντας την βοήθειά σας απλόχερα, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εύνοια των πλανητών.

 

Μόλις η σεληνη περάσει επιτέλους στο ζωδιο του ζυγου, προσθέστε γεγονότα στο ημερολόγιό σας, και αφοσιωθείτε στην βελτίωση της ποιότητας των πρωταρχικών σας σχέσεων.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00