zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 29/3

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 29/3

 

zodia: πριν τρεις ημέρας, το σύμπαν δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη ευθυγράμμιση για να στείλει στο ανθρώπινο γένος. Ωστόσο, σήμερα και αύριο, αποκαλύπτονται μία πληθώρα ηλιακών, σεληνιακών και πλανητικών αλληλεπιδράσεων –καμία από αυτές δεν θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, αλλά σίγουρα θα είναι ουσιώδεις.

 

Η θέση της σεληνης στο ζωδιο του λεοντα θα ενισχύσει συναισθηματικά τις σημαντικές μας σχέσεις. Η έρευνα και οι λύσεις προβλημάτων ευνοούνται χάρη στην ευθυγράμμιση του ερμή με τον πλούτωνα, καθώς και στη θέση του ερμή.

 

Το σύμπαν δημιουργεί επίσης ένα ιδιαίτερα θετικό τρίγωνο για τα επαγγελματικά μας, καθώς η σελήνη στο ζωδιο του λεοντα, σχηματίζει τρίγωνο με τον κρονο στον τοξότη και με τον ήλιο στον κριο. Εκεί που θα χρειαστεί να προσέξετε σχετικά είναι την θέση του Πλούτωνα, την θέση του άρη και την ευθυγράμμιση του ερμή με τον δια.

zodia-taro-45

 

Αν καταφέρετε να αποφύγετε με ευαισθησία τις τελευταίες τρεις όψεις, τις προκλητικές ευθυγραμμίσεις του σταθερού λέοντα, η δύναμη που σας δίνει η σελήνη σίγουρα μπορεί να σας κρατήσει ευχαριστημένους και να σας βοηθήσει να καταφέρετε πολλά από την σημερινή σας λίστα.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw