zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 29/4

astrologia-dieleysi-dia

zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 29/4

 

zodia: σε σχέση με τον τρόπο που τελείωσαν οι μήνες του 2015 μέχρι τώρα, οι δύο τελευταίες ημέρες του Απριλίου είναι σχετικά ευνοϊκές –με τις πλανητικές δονήσεις της Τετάρτης να είναι καλύτερες από αυτές της Πέμπτης. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρακτικό πρότζεκτ, χάρη στο μεγάλο τρίγωνο σε zodia της γης, που απαρτίζεται από την σεληνη στο ζωδιο της παρθενου, τον πλούτωνα στο ζωδιο του αιγοκερω και στον αρη στο ζωδιο του ταυρου. Αυτός είναι ο τρόπος της σεληνης να κυριαρχήσει πάνω στην θετική φύση του τριγώνου ανάμεσα στον αρη και τον πλούτωνα που δημιουργήθηκε στις 21 Απριλίου.

 

Κάποιες πλανητικές ευθυγραμμίσεις θα βελτιώσουν τις σχέσεις και θα προσφέρουν οφέλη στον ψυχικό τομέα, καθώς ο αρης σχηματίζει εμπνευσμένη επαφή με τον πλανήτη ποσειδώνα ενώ ο ηλιος δημιουργεί υποστηρικτική συμμαχία με τον ονειροπόλο ποσειδώνα.

 

Εκεί που θα χρειαστεί να μειώσετε τον ρυθμό σας και να προσέξετε περισσότερο θα είναι κατά τη διάρκεια του τετραγώνου ανάμεσα στην σεληνη και την αφροδιτη. Μερικές φορές η αφροδιτη γλυκαίνει υπερβολικά ένα συγκεκριμένο πράγμα  -οδηγώντας σε περιττά προβλήματα και καταστάσεις που μπορούν να μπλοκάρουν την πρόοδό μας. Το διάβασμα, το γράψιμο και η έρευνα προωθούνται αυτό το απόγευμα, αλλά και το βράδυ με το τρίγωνο της σεληνης με τον πλανήτη ερμή.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra