zodia: αστροσκοπιο Παρασκευή 30/1

A metallic chain with an explosed link.

zodia: αστροσκοπιο Παρασκευή 30/1

 

zodia: η συγκεκριμένη Παρασκευή θα έχει κάποιες δυσκολίες, καθώς η αφροδιτη στο ζωδιο των ιχθυων σχηματίζει τετράγωνο με τον κρονο στο ζωδιο του τοξοτη. Οποιοδήποτε ουράνιο σώμα και αν σχηματίσει τετράγωνο με τον κρονο, θεωρείται δυσοίωνο, μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η κυριότερη επιρροή είναι πως οι ερωτικοί δεσμοί, η δημιουργική τέχνη και οι κοινωνικές δραστηριότητες ίσως αντιμετωπίσουν κάποια απογοήτευση. Ωστόσο, γνωρίζοντας από πριν πως αυτοί οι δύο πλανήτες εναντιώνονται, σας προσφέρεται η ευκαιρία να φέρετε τις καταστάσεις σε ισορροπία, παρά την προκλητική τους στάση.

 

Λίγο αργότερα, μετά την επαφή της αφροδιτης με τον κρονο, η σεληνη στο ζωδιο των διδυμων σχηματίζει υποστηρικτική όψη με τον δια στο ζωδιο του λεοντα. Οι χρυσές ευκαιρίες θα αρχίσουν για λίγο να ανθίζουν. Μόλις η επαφή αυτή κορυφωθεί, η σελήνη θα επιστρέψει στο σπίτι της, δηλαδή στο ζωδιο του καρκινου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, τέσσερις ευθυγραμμίσεις έρχονται για να χτίσουν την αυτοπεποίθησή σας. Με διαφορά πέντε λεπτών η κάθε μία, ο αρης ενώνεται με τον πλούτωνα σε μία όψη 60ο, ενώ ο ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο ερμή. Η σύνοδος αυτή υποδηλώνει πως κάποιες πρωτοποριακές ιδέες ψάχνουν είσοδο στο μυαλό των ανθρώπων.

 

Η τρίτη και η τέταρτη ευθυγράμμιση αφορούν τον πλανήτη ουνό. Θα φέρουν ανακαλύψεις σε μία ανώτερη συνείδηση οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το βράδυ. Τελικά, η σεληνη θα εισέλθει στο ζωδιο του καρκινου, δίνοντας έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw