zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 30/3

astrologia-kronos-20-7

zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 30/3

 

zodia: η κύρια δουλειά σας για την αρχή αυτής της εβδομάδας είναι να κινηθείτε από πολύ νωρίς για να έρθετε σε ευθυγράμμιση με την επεκτακτική σύνοδο της σελήνης με τον δια στο ζωδιο του λεοντα, με ένα αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στην αφροδιτη στο ζωδιο του ταυρου και τον πλουτωνα στο ζωδιο του αιγοκερω που θα φέρει τις τέχνες στο προσκήνιο, καθώς και την παραγωγική θέση του πλανήτη ερμή.

 

Προσέξτε για πνευματικές δυσκολίες που μπορεί να μπλοκάρουν την πρόοδό σας χάρη στη θέση του ερμή. Κάποια οράματα ίσως σας δώσουν μία γρήγορη ματιά του μέλλοντος όταν η σεληνη σχηματίσει τρίγωνο με τον ηλεκτρικό ουρανό. Ωστόσο, το τρίγωνο αυτό ενεργοποιεί ταυτόχρονα μία ζώνη αβεβαιότητας που θα κρατήσει μέχρι αύριο το πρωί.

 

Αυτή η κατάσταση ξεκινά μία τριάδα ανανεωμένων, μεγάλων κύκλων της σελήνης που θα μας εκπλήξουν. Κάποια στιγμή, ο ερμής θα αποφασίσει να περάσει στο ισχυρό και ενεργητικό ζωδιο του κριου μέχρι τις 14 Απριλίου. Σε μία εβδομάδα από τώρα, ο αγγελιοφόρος των θεών θα κινείται δύο μοίρες την ημέρα διπλασιάζοντας έτσι την ταχύτητα του ήλιου και προσθέτοντας μερικά θαυμαστικά στην καθημερινή επικοινωνία, τη λογοτεχνία και την εκπαίδευση.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw