zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 30/4

astrologia-evdomadas

zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 30/4

 

zodia: θα εστιάσετε σε αυτά που διακυβεύονται και όχι στην μεγάλη εικόνα των πραγμάτων καθώς η σεληνη ταξιδεύει μέσα στο συγκεντρωμένο ζωδιο της παρθενου. Όταν η σεληνη σχηματίσει τρίγωνο με τον ερμή σε γήινα zodia, θα ενεργοποιηθεί η επικοινωνία, η ανταπόκριση και κυριολεκτικά η ταχύτητά σας θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μόλις φτάσει σε κορύφωση η συγκεκριμένη ευθυγράμμιση, απολαύστε μία περίοδο ξεκούρασης μέχρι η σεληνη να περάσει στο ζωδιο του ζυγου για τις επόμενες δύο ημέρες.

 

Κάθε φορά που η σεληνη αλληλεπιδρά με το έβδομο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου, προσπαθήστε να βελτιώσετε  τις πρωταρχικές σας σχέσεις και ταυτόχρονα να απολαύσετε ένα ή και περισσότερα από τα αγαπημένα σας χόμπι. Η συμμαχία ανάμεσα στην αφροδιτη στο ζωδιο των διδυμων και του άρη στο ζωδιο των ταυρο θα βοηθήσει τις δημιουργικές σας επιδιώξεις.

 

Ο Απρίλιος τελειώνει με μία χαρούμενη νότα καθώς ο ερμής περνά στο αέρινο ζωδιο των διδυμων για περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως –παραπάνω από δύο μήνες (μέχρι τις 8 Ιουλίου), εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του από τις 18 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου. Ωστόσο, το συγκεκριμένο απόγευμα, ευνοείται ιδιαίτερα η λογοτεχνία και η εκπαίδευση.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00