zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Σάββατο 30/5

astrologia-aprilios-2014

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Σάββατο 30/5

 

zodia: το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαΐου 2015, έχει κάποιες μικρές ομοιότητες με το πρώτο σαββατοκύριακο αυτού του μήνα, όταν η σεληνη προσθέτει συναισθηματική ένταση μέσα από το ζωδιο του σκορπιου, ενώ ταυτόχρονα η πανσεληνος προσελκύει εσωτερική προσοχή.

 

Η σεληνη βρίσκεται στο ζωδιο του σκορπιου για όλο το σαββατοκύριακο, όσο ο ήλιος και ο ανάδρομος ερμής σχηματίζουν σύνοδο στην ένατη μοίρα των διδυμων. Αυτού του είδους η επαφή του ήλιου με τον ερμή, συμβαίνει περίπου κάθε τέσσερις μήνες, όταν ο ερμής είναι ανάδρομος και κοντά στην γη.

 

Ο ερμής είναι ενεργητικός πλανήτης, και τη σημερινή ημέρα θα μας δώσει ευνοϊκή ενέργεια, χάρη στην εμπνευσμένη γωνία που δημιουργεί με τον πλανήτη πλούτωνα.

zodia-taro-45

 

Ενώ το αρμονικό τρίγωνο της σεληνης με τον ποσειδώνα –έχει την ικανότητα να εμπλουτίσει την δημιουργικότητα και τη φαντασία μας,  έχετε μία δύσκολη επαφή έτοιμη να φέρει αναταράξεις. Η επαφή αυτή δεν είναι άλλη από την γωνία που σχηματίζει ο ερμής με την ερωτική αφροδιτη, αυξάνοντας την πιθανότητα για προβλήματα.

 

Αν ασχοληθείτε με τα προβλήματα χωρίς ένα ξεκάθαρο πλάνο ή μεθοδική προσέγγιση, σίγουρα θα γεμίσετε άγχος –ειδικά τώρα που ο ήλιος και η αφροδιτη θα είναι αρκετά ευάλωτοι απέναντι στον ποσειδώνα την επόμενη ημέρα.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00