zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Κυριακή 31/5

astrologia-eksagwno-ari-ermi

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Κυριακή 31/5

 

zodia: καθώς αποχαιρετούμε τις ζημίες και τα οφέλη, τις αποτυχίες και τις επιτυχίες του πέμπτου μήνα του 2015, τέσσερις ευνοϊκές ευθυγραμμίσεις θα προσπαθήσουν να εξουδετερώσουν την πιθανή σύγχυση που μπορεί να προκύψει από άλλες δύο δύσκολες όψεις.

 

Ο ποσειδώνας, στον σκοτεινό του ρόλο σαν συντηρητής των ψευδαισθήσεων, της παραπλάνησης και της εθιστικής συμπεριφοράς, είναι ο κοινός παράγοντας στις δύο δύσκολες όψεις. Η μία είναι με την Αφροδίτη και η άλλη είναι το τετράγωνό του με τον ήλιο.

 

Ενώ γενικά θα χρειαστεί να επιβραδύνετε τον ρυθμό σας και να είστε προσεκτικοί σε πολλούς τομείς της ζωής σας, οι ευνοϊκές ευθυγραμμίσεις που δημιουργούνται σχετίζονται με τον ουρανό, τον ήλιο, την σεληνη και τον βόρειο δεσμό της σεληνης. Αυτό το κύμα ευτυχίας έχει την ικανότητα να ξεπλύνει τις δυσκολίες του ήλιου-αφροδιτης-ποσειδώνα.

zodia-taro-45

 

Την τελευταία ημέρα του Μαΐου, θα υπάρξει έντονη έμφαση με την σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου, στην αύξηση της ψυχικής ευαισθησίας και στη μάθηση θεραπειών και τεχνικών σε τομείς εναλλακτικής ιατρικής. Αφήστε τις ικανότητές σας να αναπτυχθούν για την επόμενη Πανσέληνο.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

zwdia-zvdia-taro-00