zodia: αστροσκοπιο Παρασκευή 24/4

astrologia-dias-kronos

zodia: αστροσκοπιο Παρασκευή 24/4

 

zodia: μιμιθείτε τον αργό ρυθμό της ημέρας, τουλάχιστον τις πρώτες ώρες της. Το σύμπαν μπαίνει σε κατάσταση ύπνου πάνω στην ανθρωπότητα, καθώς η μηνιαία αντίθεση του πλούτωνα με την σεληνη ακολουθείται από την παραλληλία του αρη με την σεληνη. Μην προσπαθήσετε πάση θυσία να κάνετε τα πράγματα να ακολουθήσουν τον δικό σας τρόπο.

 

Η υποστηρικτική συμμαχία ανάμεσα στην σεληνη στο ζωδιο του καρκινου και του ερμή στο ζωδιο του ταυρου, θα προσπαθήσει να βελτιώσει την επικοινωνία και τις λογοτεχνικές επιδιώξεις, αλλά δυστυχώς τα πράγματα θα ακολουθήσουν αρνητική τροπή μέχρι να περάσει η σεληνη στο ζωδιο του λεοντα την επόμενη ημέρα. Μην χάσετε την λογική σας όσο η σεληνη δεν συνεργάζεται και μην δημιουργήσετε περιττό άγχος στην ημέρα σας.

 

Απολαύστε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία. Μην εκπλαγείτε αν ενισχυθεί η ψυχική σας ευαισθησία και έχετε συναισθήματα déjà vu τα οποία θα χρωματίσουν την αύρα σας. Οι μεταφυσικές σπουδές προσφέρουν καθοδήγηση –σε συνδυασμό με την επαφή της αφροδιτης με τον πλανήτη του μυστηρίου, πλούτωνα. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τα ερωτικά σας όσο επικρατεί η επαφή της αφροδιτης με τον πλούτωνα.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75