zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 19/3

zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 19/3

 

zodia: για πολλούς λόγους, η Πέμπτη είναι μία μικρογραφία της Τετάρτης. Η ενέργεια της σεληνης την Τετάρτη ήταν περισσότερο έντονη και ακραία –υπενθυμίζοντάς μας να περιλάβουμε στα άμεσά μας σχέδια πρόσφατες επιδιώξεις, πριν τον συνδυασμό της νεας σεληνης στο ζωδιο των ιχθυων και της ολικής ηλιακής έκλειψης. Μην εκπλαγείτε αν η ψυχική σας ευαισθησία είναι περισσότερο εκλεπτυσμένη από ότι συνήθως.

 

Ρίξτε μία γερή ματιά στην διατροφή σας και στις ανάγκες του σώματός σας, με το να εκμεταλλευτείτε την θέση του ερμή. Στον τομέα των σοβαρών σχέσεων, κάτι δεν σας κάθεται καλά και δεν ξέρετε το γιατί, με την θέση της αφροδιτης στο ζωδιο του ταύρου. Οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται πιο δύσκολες και ευάλωτες. Βάλτε τα δυνατά σας να ενθαρρύνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα παρά να κριτικάρετε την συμπεριφορά σας.

 

Η ψυχική αναζήτηση καθώς αναμένεται η νεα σεληνη στο ζωδιο των ιχθυων και η ολική ηλιακή έκλειψη στην 30η μοίρα των ιχθυων, σηματοδοτεί το άνοιγμα μίας σπάνιας πόρτας που οδηγεί σε απίστευτα μυστήρια όσον αφορά την ανθρώπινη εξέλιξη.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw