zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 10-12/4

astrologia-planitis-ploytwnas

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 10-12/4

 

zodia: η σεληνη περνά στο σοβαρό ζωδιο του αιγοκερω την Παρασκευή και θα διατηρήσει την σοβαροφάνειά της μέχρι να περάσει στο ζωδιο του υδροχοου. Το Σάββατο ίσως νιώσετε πως έχετε το βάρος όλου του κόσμου στους ώμους σας όσον αφορά μία απόφαση για την ερωτική σας ζωή. Θα υπάρξει, όμως, μία συναρπαστική ανατροπή… Το Σάββατο, η ερωτική αφροδιτη περνά στο ζωδιο των διδυμων, και σας προσφέρει την ικανότητα να δείτε και τις δύο πλευρές μίας κατάστασης ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Σαν αποτέλεσμα, ίσως χρειαστείτε μόνο ένα κοίταγμα για να συνειδητοποιήσετε πως μπορείτε πραγματικά να εκτιμήσετε την αντίθετη άποψη.

 

Όσον αφορά το ρομάντζο, η ποικιλία γίνεται το αλατοπίπερο της ζωής, και το κλειδί για αυτή την ποικιλία είναι στο πόσο μπορεί ο σύντροφος να διεγείρει το πνεύμα σας. Την Κυριακή, οι δυο σας θα απολαύσετε όμορφες στιγμές στον συγκεκριμένο τομέα. Είναι ωραίο να είστε στην ίδια σελίδα –ακόμα και αν αλλάζετε και οι δύο συνεχώς!

 

Κανένα από τα δώδεκα zodia δεν θεωρείται υπέρ-τυχερό αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο, όμως μερικά θα έχουν τα τυχερά τους. Το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο του υδροχοου ευνοούνται αυτό το σαββατοκύριακο. Αντίθετα, το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του αιγοκερω, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο των ιχθυων, καλό θα ήταν να προσέξουν τις κινήσεις τους.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-yy