zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 1-3/5

imerisies-provlepseis-deytera-9-6-zodia

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 1-3/5

 

zodia: αυτό το σαββατοκύριακο σίγουρα θα έχει πάνω του έναν τόνο από σχέσεις. Από την Παρασκευή μέχρι το Σάββατο το βράδυ, η σεληνη θα βρίσκεται στο ζωδιο του ζυγου. Παρόλο που θα υπάρξει μία συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας την Παρασκευή το βράδυ, η τελευταία όψη της σεληνης θα είναι με την ερωτική αφροδιτη. Αυτό επιβεβαιώνει πως οι δυο σας στο τέλος θα βρείτε κοινό έδαφος.

 

Ύστερα, την Κυριακή, η πανσεληνος στο ζωδιο του σκορπιου θέτει τα θεμέλια για εντάσεις και συναισθηματικό βάθος. Θα συνειδητοποιήσετε απόλυτα τα συναισθήματά σας και θα κατανοήσετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας χωρίς να σας τα πει με λόγια. Είναι πιθανό να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση για αυτά που σας κάνουν περισσότερο ευάλωτους στον έρωτα την Κυριακή. Χρησιμοποιήστε την σαν ευκαιρία για να ενισχύσετε τον δεσμό σας.

 

Δυστυχώς κανένα από τα δώδεκα zodia δεν ευνοείται σε μεγάλο βαθμό στον ερωτικό τομέα αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο. Τα zodia που θα ευνοηθούν περισσότερο αυτό το σαββατοκύριακο, είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων. Αντίθετα, η τύχη δεν θα ευνοήσει ιδιαίτερα το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο του υδροχοου.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια