zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 17-19/4

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 17-19/4

 

zodia: το πιο σημαντικό νέο για αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο, είναι η νεα σεληνη στο φλογερό ζωδιο του κριου το Σάββατο. Αυτή η νεα σεληνη έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα και σίγουρα σηματοδοτεί μία ευκαιρία για να διοχετεύσετε αυτή τη καινούρια αρχή στην προσωπική σας ζωή. Το κλειδί εδώ είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία να ακολουθήσετε το δικό σας δρόμο και την ανάγκη να είστε με κάποιον. Η ανεξαρτησία σας και το αίσθημα του εαυτού απαιτεί έκφραση, όμως τα χαρακτηριστικά αυτά μας δυσκολεύουν να συνυπάρξουμε με έναν σύντροφο. Μην τα παρατάτε όμως, διότι δεν είναι αδύνατο!

 

Η σεληνη περνά στο ζωδιο του ταυρου λίγες ώρες μετά την νεα σεληνη όπου θα παραμείνει και όλη την Κυριακή. Αυτό θα σας επιτρέψει να απολαύσετε αισθησιακές στιγμές με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Ύστερα, το γυαλιστερό τετράγωνο ανάμεσα στην αφροδιτη και τον ποσειδώνα την Κυριακή, θα ενισχύσει την ανάγκη σας να βρείτε την αδερφή ψυχή σας. Μην παρατήσετε τον εαυτό σας στην αναζήτηση της αγάπης. Τιμήστε τον εαυτό σας και θα ξεπεράσετε οποιοδήποτε ζήτημα αβεβαιότητας αφορά την καρδιά.

 

Τα πιο τυχερά zodia αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο της νεας σεληνης είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του λεοντα και το ζωδιο του τοξοτη. Τυχερά θα είναι επίσης το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων. Τα λιγότερο τυχερά zodia θα είναι το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra