zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 20-22/2

angel-hunger-love-1280×800-donibar-angelBlue

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 20-22/2

 

Ετοιμαστείτε για ένα από τα πιο απίστευτα σαββατοκύριακα του 2015!

 

Την Παρασκευή, η ερωτική αφροδιτη περνά στο ζωδιο του κριου, για να ενωθεί με την σεληνη στο ίδιο ζωδιο και να βγάλει προς τα έξω τα πιο σέξι χαρακτηριστικά σας!

 

Ένα υπέροχο τρίγωνο ανάμεσα στην σεληνη και στον δια στο ζωδιο του λεοντα το Σάββατο, θα σας βοηθήσει να πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε στον τομέα της καρδιάς. Δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο! Τα καλά νέα είναι πως αν εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία σίγουρα θα ανταμειφθείτε… για αυτό προχωρήστε και κάντε την πρώτη κίνηση.

zodia-taro-45

 

Αυτό που κάνει το σαββατοκύριακο ακόμα πιο δυναμικό, είναι πως την Κυριακή, η αφροδιτη και ο αρης θα ενωθούν σε μία απίστευτα παθιασμένη σύνοδο. Οι εραστές του σύμπαντος θα πάρουν φωτιά και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Να περιμένετε άφθονη χημεία, πάθος και παρορμητισμό, όσον αφορά τον ερωτα αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Ευτυχώς, και τα δώδεκα zodia ευνοούνται αυτό το καταπληκτικό σαββατοκύριακο. Τα πιο ευνοημένα θα είναι το ζωδιο του κριου, των διδυμων, του λεοντα, του ζυγου, του τοξοτη και του υδροχοου.  Ευνοημένα αρκετά θα είναι το ζωδιο του ταυρου, του καρκινου, της παρθενου, του σκορπιου, του αιγοκερω και των ιχθυων.

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zwdia-zodia-tarw