zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 20-22/3

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 20-22/3

 

zodia: η ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο των ιχθυων τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, θα θέσει τις βάσεις για το υπόλοιπο σαββατοκύριακο. Στην τελευταία μοίρα αυτού του ευαίσθητου ζωδίου, η έκλειψη αυτή υποδηλώνει μία μεγάλη προσωπική και καινούρια αρχή σε έναν τομέα της ζωής σας που έχει να κάνει με την ανιδιοτελή αγάπη, την φαντασία και την πίστη.

 

Τα καλά νέα είναι πως αντί να ξαπλώσετε απλά στο κρεβάτι και να ονειρεύεστε αυτό που θέλετε στον έρωτα, η ενέργεια θα περάσει αμέσως στο ζωδιο του κριου που θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε το πάθος σας. Ο ήλιος και η σεληνη περνούν την ίδια ημέρα στο ζωδιο του κριου, για να σας βοηθήσουν.

 

Η σεληνη θα παραμείνει στο ζωδιο του κριου μέχρι την Κυριακή, όταν θα περάσει στο ζωδιο του ταυρου για να μας επιβραδύνει και να μας θυμίσει να απολαύσουμε τη ζωή. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας θα είναι υπέροχη την Κυριακή, χάρη σε μία υπέροχη επαφή ανάμεσα στον ερμή και τον πλούτωνα. Να περιμένετε σοβαρές συζητήσεις και ακόμα πιο σοβαρές αγάπες.

zodia-taro-45

 

Τα zwdia που ευνοούνται απίστευτα αυτό το σαββατοκύριακο, είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο της παρθενου και το ζωδιο του αιγοκερω, δηλαδή τα ζωδια της γης. Ευνοημένα θα είναι επίσης το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων, δηλαδή τα ζωδια του νερού.

 

Τα zwdia που ευνοούνται λιγότερο αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο, είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου, δηλαδή τα zodia του αέρα και τα zodia της φωτιάς.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-astra-tarot