zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 3-5/4

zwdio-astrologia-aris-skorpios

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 3-5/4

 

zodia: τα ερωτικά ζητήματα μόνο εύκολα και ευχάριστα δεν θα είναι αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο. Μία θυμωμένη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο των σχέσεων, τον ζυγο, το Σάββατο, θέτει τα θεμέλια για μερικές χαοτικές ημέρες. Όσον αφορά τις σχέσεις, όλα φαίνεται πως θα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή –ή τουλάχιστον θα χρειαστούν οπωσδήποτε αναθεώρηση.  Η ευαισθησία θα είναι στα ύψη αυτές τις ημέρες, για αυτό αν μπορέσετε, προσπαθήστε να κρατήσετε τα προσχήματα και την ψυχραιμία σας με τον σύντροφό σας.

 

Σε μερικές περιπτώσεις, θα υπάρξει ένα υπέροχο, άβολο ξύπνημα πως τα πράγματα δεν λειτουργούν πλέον έτσι όπως θα θέλατε στην ερωτική σας ζωή. Οποιοδήποτε τέλος επέλθει σε σχέσεις αυτό το σαββατοκύριακο, σίγουρα θα είναι γεμάτο με δύσκολες καταστάσεις. Αν αποφασίσετε όντως να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους με τον σύντροφό σας, βάλτε τα δυνατά σας να το κάνετε με ακεραιότητα. Τουλάχιστον να παράσχετε ο ένας στον άλλον ένα αίσθημα ολοκλήρωσης.

 

Κανένα από τα δώδεκα zodia δεν ευνοείται ιδιαίτερα αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο. Τα zodia που μπορούν να θεωρηθούν «τυχερά», είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου.

zodia-taro-45

 

Αντίθετα, το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων θα βιώσουν αρκετά δύσκολες καταστάσεις.

 

zodia διαβάστε επισης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-astra-tarot