zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 5-7/6

erwtiki-astrologia

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 5-7/6

 

zodia: η σελήνη θα είναι σχετικά ήσυχη στο ζωδιο του αιγοκερω την Παρασκευή, όμως θα υπάρξουν αρκετά άλλα αστρολογικά γεγονότα που ξεπερνούν την σεληνη. Την Παρασκευή, η αφροδιτη θα περάσει στο ζωδιο του λεοντα, ανοίγοντας την καρδιά όλων με τον πιο απίθανο και δραματικό τρόπο. Αυτό το σαββατοκύριακο θα είστε έτοιμοι για ρομάντζο και μεγάλες χειρονομίες στοργής, και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα να δείξετε τα συναισθήματά σας σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο.

 

Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα το Σάββατο, μόλις η σεληνη περάσει στο εκκεντρικό ζωδιο του υδροχοου, όπου θα παραμείνει για το υπόλοιπο σαββατοκύριακο. Να περιμένετε συναισθηματική επαφή με τον σύντροφό σας το οποίο θα ενώσει το ρομάντζο με μία βαθιά φιλία. Η αφροδιτη σχηματίζει επίσης το Σάββατο ένα τέλειο τρίγωνο με τον κρονο, υπενθυμίζοντάς σας πως έχετε κάτι μεγαλύτερο από την αγάπη. Πως εσείς και ο σύντροφός σας έχετε κάτι το ουσιαστικό.

 

Τα zodia που θα ευνοηθούν περισσότερο αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου. Ευνοημένο αρκετά θα είναι επίσης το ζωδιο του καρκινου. Τα zodia που δεν ευνοούνται ιδιαίτερα από την θέση των πλανητών και της σεληνης είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75