zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 6-8/3

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 6-8/3

 

zodia: η σεληνη γλιστρά στο ζωδιο των σχέσεων την Παρασκευή, και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: το σαββατοκύριακο αυτό θα εστιάσει στα θέματα των σχέσεων.

 

Αν είστε σε σχέση, θα εξερευνήσετε νέα εδάφη με τον αγαπημένο σας, τα οποία περιστρέφονται γύρω από την πραγματική ισορροπία της ένωσής σας. Σίγουρα, μπορεί να είστε ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά νιώθετε ισότιμοι; Είναι η σχέση σας ισορροπημένη ή διαστρεβλωμένη; Ευτυχώς, το περιβάλλον του συγκεκριμένου σαββατοκύριακου σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε αυτές τις πτυχές με αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια. Ήρθε η ώρα να πάρετε στα σοβαρά τη σχέση σας!

 

Αν είστε ελεύθεροι, δεν θα έχετε την συνηθισμένη σας ισορροπία. Ίσως παρατηρήσετε πως χρειάζεστε μία σανίδα σωτηρίας ή έναν σύντροφο για να αισθάνεστε πως ανήκετε κάπου. Προγραμματίστε οπωσδήποτε χρόνο για έξοδο με φίλους ή για να παρευρεθείτε σε κάποιο κοινωνικό γεγονός, έτσι ώστε να μπορέσετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια. Δεν χρειάζεστε απαραίτητα σχέση, αλλά σίγουρα χρειάζεστε επαφή.

zodia-taro-45

 

Κανένα από τα δώδεκα zodia δεν ευνοείται υπερβολικά αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο. Παρ’ όλα αυτά, πιο τυχερά θεωρούνται το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων. Στα λιγότερο τυχερά συγκαταλέγονται το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zodia-tarw