zodia εβδομάδας 13-19/4

astrologia-anadromos-oyranos

zodia εβδομάδας 13-19/4

 

zodia: υπάρχει κάτι για όλους αυτή την εβδομάδα! Διαβάστε όλα τα σημαντικά γεγονότα παρακάτω και να είστε προετοιμασμένοι!

 

zodia 14/4: ερμής στον ταυρο

Ο ερμής περνάει στο ζωδιο του ταυρου την Τρίτη, επιτρέποντας σε όλους μας να σταματήσουμε και να σκεφτούμε ξανά πριν ανοίξουμε το στόμα μας. Οι πληροφορίες θα είναι λιγότερες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται να παραμείνουμε σιωπηλοί ανάλογα με τις περιστάσεις. Στην πραγματικότητα, μόλις καταλάβετε κάτι, σίγουρα θα το θυμάστε για πάντα! Απολαύστε αυτή την περίοδο μέχρι τις 30 Απριλίου.

 

zodia 15/4: αντίθεση αφροδιτης-κρονου

Η αφροδιτη θα έρθει σε αντίθεση με τον κρονο την Τετάρτη και θα συνειδητοποιήσετε πως υπάρχει κάποιο τίμημα για την αγάπη. Μπορεί να μην είναι υλικό, αλλά για να νιώσετε πως σας αγαπούν αυτή την ημέρα θα πρέπει να το κερδίσετε. Είστε έτοιμοι;

zodia-taro-45

 

zodia 17/4: τετράγωνο άρη-δια

Την Παρασκευή, ο αρης στο ζωδιο του ταυρου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον δια στο ζωδιο του λεοντα, βραχυκυκλώνοντας τις τάσεις σας για απολαύσεις. Ίσως ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από ότι συνήθως για πολυτέλειες. Ενώ θα δικαιολογείτε τα έξοδα, πρέπει να καταλάβετε πως είναι ιδιαίτερα εύκολο να το παραξηλώσετε. Το ίδιο ισχύει και για τις αισθησιακές απολαύσεις!

 

zwdia-zvdia-taro-00

 

zodia 18/4: νεα σεληνη στον κριο

Η νεα σεληνη στο ζωδιο του κριου υπόσχεται μία προσωπική αρχή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον εαυτό σας. Τι θα θέλατε να ξεκινήσετε το οποίο έχει να κάνει με τον σχηματισμό της ταυτότητάς σας; Γίνετε λίγο εγωιστές!

 

zodia 19/4: εξάγωνο ερμή-ποσειδώνα, τετράγωνο αφροδιτης-ποσειδώνα

Την Κυριακή, ο ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ποσειδώνα, ενώ η αφροδίτη τετράγωνο. Η ιδεαλιστική επικοινωνία και η αποκάλυψη φαντασιώσεων είναι όμορφες καταστάσεις, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε το θέμα πνευματικό ή δημιουργικό και όχι ρομαντικό. Οι γραμμές θα είναι θολές όσον αφορά τον ερωτα.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75