zodia εβδομάδας 13-19/7

erwtiki-astrologia-afroditi

zodia εβδομάδας 13-19/7

 

zodia: βγάλτε τα μεγάλα όπλα, διότι ενώ τα οικογενειακά θέματα ευνοούνται, η επικοινωνία θα είναι δύσκολη στον ερωτικό τομέα! Τα πράγματα δεν θα είναι όμορφα!

 

zodia 13/7: τρίγωνο ερμή-ποσειδώνα

Την Δευτέρα, ο ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ποσειδώνα, έτσι ίσως πιστέψετε πως ξεκινάτε την εβδομάδα σας με έναν τρόπο που είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός…

 

zodia 14/7: τετράγωνο αφροδιτης-κρονου

Απολαύστε την πνευματική σας διόραση όσο την έχετε, καθώς την Τρίτη, η αφροδιτη στο ζωδιο του λεοντα θα σχηματίσει Τετράγωνο με τον Κρόνο και θα νιώσετε ένα απίστευτο επίπεδο έντασης με τον σύντροφό σας. Για κάποιο λόγο δεν θα νιώθετε την αγάπη, και είναι πιθανό ο σύντροφός σας να μην μπορεί να σας δώσει αυτό ακριβώς που θέλετε.

zodia-taro-45

 

zodia 15/7: νεα σεληνη στον καρκινο, αντίθεση άρη-πλουτωνα, αντίθεση ερμή-πλουτωνα

Την Τετάρτη, η νεα σεληνη στο ζωιο του καρκινου υποδηλώνει μία απίστευτη ευκαιρία για μία νέα αρχή σε οικογενειακό επίπεδο. Ίσως ακούσετε νέα από έναν συγγενή αυτή τη περίοδο, όμως η αντίδρασή σας θα είναι απρόβλεπτη. Αυτό θα συμβεί επειδή ο άρης και ο ερμής θα σχηματίσουν αντίθεση με τον πλούτωνα την ίδια ημέρα.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

zodia 16/7: σύνοδος ερμή-αρη

Την Πέμπτη, ο ερμής θα σχηματίσει σύνοδο με τον άρη. Ίσως νιώσετε πως πρέπει να μαλώσετε και να τσακωθείτε με όλους, για να γυρίσετε σελίδα σε μία οικογενειακή κατάσταση. Ή, είναι πιθανό το νέο ξεκίνημα στην οικογένειά σας να έχει να κάνει με το ξεκαθάρισμα καταστάσεων με τους συγγενείς σας.

 

zodia 18/7: αφροδιτη στην παρθενο

Τέλος, το Σάββατο, η αφροδιτη περνά στο ζωδιο της παρθενου –όμως την επόμενη εβδομάδα θα γυρίσει ανάδρομη. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε την αξία μίας σχέσης. Είναι παραγωγική στη ζωή σας ή νιώθετε πως κάνετε εσείς όλη τη δουλειά, καθώς και όλες τις θυσίες χωρίς ανταμοιβή; Ίσως αμφισβητήσετε το αν υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση. Θα υπάρξει ένα μάθημα για την αποδοχή καταστάσεων που δεν φτάνουν την τελειότητα.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00