zodia εβδομάδας 15 έως 21/6

astro-zwdia

zodia εβδομάδας 15 έως 21/6

 

zodia: είναι μία απλή, ξεκάθαρη εβδομάδα, με άμεση αστρολογια και ένα υπέροχο θερινό ηλιοστάσιο.

 

zodia 16/6: νέα σεληνη στους διδυμους, σύνοδος με τον άρη

Την Τρίτη, η νέα σεληνη στο ζωδιο των διδυμων θα έρθει κοντά με τον πλανήτη άρη και θα ενεργοποιήσει το μυαλό σας με τον πιο απίθανο τρόπο. Αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με το να φυτέψετε τους σπόρους μίας νέας ιδέας και να την καλλιεργήσετε τις επόμενες εβδομάδες. Έχετε το πράσινο φως για να ξεκινήσετε μία σημαντική συζήτηση, να πάρετε μία απόφαση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, να διαπραγματευτείτε ένα συμβόλαιο ή κάποια συμφωνία, ή απλά να κάνετε πραγματικότητα μία ιδέα που σας συναρπάζει.

 

Η συγκεκριμένη νέα σεληνη έχει πολλά να προσφέρει χάρη στον άρη, έτσι να περιμένετε έντονη επικοινωνία σε χρόνο μηδέν. Δεν θα έχετε αμφιβολίες για τίποτα και θα υπάρχει η αυτοπεποίθηση να μιλήσετε στους άλλους.

zodia-taro-45

 

zodia 21/6: θερινό ηλιοστάσιο, ήλιος στον καρκινο

Την Κυριακή, ο ήλιος περνά στο ζωδιο του καρκινου και γιορτάζουμε το θερινό ηλιοστάσιο. Θα υπάρξει μία λάμψη πάνω σε θέματα του σπιτιού και της καρδιάς, για αυτό δώστε προσοχή σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Μία οικογενειακή συγκέντρωση θα είναι ιδανική για να υποδεχτείτε την νέα εποχή. Ύστερα φορέστε το μαγιό σας και χαρείτε τον ήλιο!

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια