zodia εβδομάδας 16-22/3

astrologia-planitis-ploytwnas

zodia εβδομάδας 16-22/3

 

zodia: αυτή την εβδομάδα έχουμε το έβδομο και τελευταίο τετράγωνο ανάμεσα στον ουρανό και τον πλούτωνα, μία σειρά από όψεις του ερμή, την αφροδιτη που αλλάζει ζωδιο και μία ηλιακή έκλειψη. Δεν πρόκειται να βαρεθείτε καθόλου…

 

zodia 16/3: τετράγωνο ερμή-κρονου, τετράγωνο ουρανου-πλουτωνα

Την Δευτέρα, ο ερμής στο ζωδιο των ιχθυων θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κρονο, έτσι θα είναι δύσκολο να περάσετε τις ιδέες σας στους άλλους με τον τρόπου που θα θέλατε. Και πάλι, αν συγκεντρωθείτε και χρησιμοποιήσετε την ενέργεια για να αποκτήσετε διαύγεια, τότε σίγουρα θα βρείτε κάποιο ασταμάτητο σχέδιο.

 

Επίσης, την Δευτέρα, ο ουρανός και ο πλούτωνας συγκρούονται στο έβδομο και τελευταίο τετράγωνο, μία σειρά από όψεις που άρχισε το 2012. Η μεγάλη αποκάλυψη που βίωσαν τα θεμελιώδη zodia, φτάνει επιτέλους στο τέλος της τους επόμενους μήνες. Με το τετράγωνο ουρανού-πλούτωνα, η ημέρα δεν θα είναι εύκολη, αλλά καλό θα ήταν να προσέξετε τον τρόπο που σας κάνει να αισθανθείτε. Σίγουρα θα νιώσετε ζωντανοί.

zodia-taro-45

 

zodia 17/3: αφροδιτη στον ταυρο

Την Τρίτη, η αφροδιτη θα περάσει στο ζωδιο του ταυρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Με την αφροδιτη στο ζωδιο του ταυρου, να περιμένετε μία ώθηση στην χρήση της πρακτικής πλευράς της αφροδιτης, προς όφελός σας. Οι οικονομικές αποφάσεις ευνοούνται, καθώς και κάθε όψη ρομαντισμού που συνδέεται με την αισθησιακή σας πλευρά.

 

zodia 18/3: σύνοδος ερμή-ποσειδώνα

Ύστερα, την Τετάρτη, ο ερμής θα συνδεθεί με τον πλανήτη ποσειδώνα, ζητώντας από εσάς να επικεντρωθείτε περισσότερο στις φανταστικές σας επιδιώξεις, παρά στις δραστηριότητες της αριστερής πλευράς του εγκεφάλου.

 

zodia-astra-tarot

 

zodia 20/3: νέα σεληνη-ηλιακή έκλειψη στους ιχθυες, ήλιος στον κριο

Την Παρασκευή, μία υπέροχη νεα σεληνη και ηλιακή έκλειψη στην τελευταία μοίρα των ιχθυων θα υποστηρίξει οτιδήποτε αφορά την εθελοντική εργασία, την φαντασία και τις αισθήσεις σας.

 

Ο ήλιος περνά λίγο αργότερα στο φλογερό ζωδιο του κριου, υπενθυμίζοντάς σας πως δεν είναι κακό να ρίξετε και λίγο φως σε αυτά που θέλετε και εσείς!

 

zodia 22/3: εξάγωνο ερμή-πλούτωνα

Την Κυριακή, ο ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον πλούτωνα, όψη που υποστηρίζει την έκφραση των ιδεών σας και την εκτέλεση των σχεδίων σας. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw