zodia εβδομάδας 20-26/7

astrologia-30-7-2-8

zodia εβδομάδας 20-26/7

zodia: Θα νιώσετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση στο ξεκίνημα της εβδομάδας, χάρη στην τεράστια υποστήριξη από τον κρόνο και την υπέροχη ενέργεια του λέοντα!

zodia 21/7: τρίγωνο ήλιου-κρονου

Την Τρίτη, ο ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον κρόνο στο ζωδιο του σκορπιου, βοηθώντας σας να διοχετεύσετε την δύναμη θέλησης και τα ένστικτά σας προς την επίτευξη ενός στόχου που απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση.

zodia 22/7: τρίγωνο ερμή-κρονου, ήλιος στον λεοντα

Ο ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον κρόνο την Τετάρτη, βοηθώντας το μυαλό σας να επικεντρωθεί στο πιο απαιτητικό ζήτημα. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι απόλυτες! Ο ήλιος περνά επίσης στο ζωδιο του λεοντα, φέρνοντας τις ακτίνες του πάνω σε όλους μας.

zodia-taro-45

zodia 23/7: ερμής στον λέοντα, σύνοδος ήλιου-ερμη

Την Πέμπτη, ο ερμής ακολουθεί τον ήλιο, και το μυαλό θα γεμίσει με χαρούμενες σκέψεις, καθώς θα βρίσκεται στο ζωδιο του λέοντα μέχρι τις 7 Αυγούστου. Ο ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον ερμή στο ζωδιο του λεοντα και θα επιβεβαιώσει πως θα σας απασχολήσει να σχεδιάσετε κάτι διασκεδαστικό. Μπορεί να αφορά το ρομάντζο ή διασκεδαστικές συζητήσεις για ένα δημιουργικό πρότζεκτ.

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

zodia 25/7: ανάδρομη αφροδιτη στην παρθενο, τετράγωνο αρη-ουρανού

Ύστερα, το Σάββατο, η αφροδιτη θα γυρίσει ανάδρομη στο ζωδιο της παρθενου. Η αγάπη θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποια πράγματα, καθώς θα ανησυχείτε υπερβολικά για καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

zodia 26/7: ανάδρομος ουρανός

Ο άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ουρανό το Σάββατο, αλλά την Κυριακή ο ουρανός θα γυρίσει ανάδρομος και καλό θα ήταν να προσέξετε! Δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και σίγουρα μπορείτε να περιμένετε το αναπάντεχο!

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75