zodia εβδομάδας 23/2-1/3

didaskalia-planitwn-afroditi

zodia εβδομάδας 23/2-1/3

 

zodia: αυτή την εβδομάδα θα νιώσουμε σαν να βρισκόμαστε στο λούνα παρκ, εξαιτίας πολλών και διαφορετικών συμπαντικών επιρροών που θα λάβουν χώρα η μία μετά την άλλη.

 

zodia 23/2: τετράγωνο ηλιου-κρονου

Την Δευτέρα, ο ηλιος στο ζωδιο των ιχθυων θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κρονο, δίνοντας μας ένα βαρύ συναίσθημα με πολλούς τρόπους. Αυτό μπορεί να διοχετευθεί αν αποφασίσετε να επικεντρωθείτε στην δουλειά, αλλά ίσως είναι δύσκολο επειδή ο ήλιος  στο ζωδιο των ιχθυων θέλει να ονειρεύεται. Δεν θα είναι πολύ εύκολο.

 

zodia 24/2: τρίγωνο αφροδιτης-κρονου

Ευτυχώς, η ενέργεια θα περάσει γρήγορα και μέχρι την Τρίτη, ένα υπέροχο τρίγωνο ανάμεσα στην αφροδιτη στο ζωδιο του κριου και τον κρονο, θα υπερισχύσει. Θα απολαύσετε σταθερότητα στον ερωτα και τα οικονομικά. Είναι υπέροχη στιγμή να ξεκινήσετε οτιδήποτε συμπεριλαμβάνει διεθνής δεσμούς.

zodia-taro-45

 

zodia 25/2: τρίγωνο αρη-κρονου, σύνοδος ήλιου-ποσειδωνα

Την Τετάρτη, ο αρης στο ζωδιο του κριου και ο κρονος θα σχηματίσουν τρίγωνο, βοηθώντας σας να επενδύσετε στην δύναμη που βρίσκεται πίσω από τον ενθουσιασμό και την καινοτομία Ο ήλιος θα σχηματίσει επίσης σύνοδο με τον ποσειδώνα την ίδια ημέρα, οδηγώντας σε πίστη πάνω σε αυτό που κάνετε.

 

zodia 1/3: εξάγωνο ουρανου-ερμή, αντίθεση ερμή-δια

Τα θέματα της επικοινωνίας θα σας απασχολήσουν την Κυριακή, όταν ο ερμής θα σχηματίσει ένα φιλικό εξάγωνο με τον ουρανό και ύστερα αντίθεση με τον δια. Ίσως έχετε κάποια καταπληκτική ιδέα, και αν ναι θα χρειαστεί να την μοιραστείτε με τους άλλους. Απλά να θυμάστε πως δεν πρέπει να πιέσετε τους άλλους πολύ. Ναι, θα είναι ιδιοφυής, αλλά μην κάνετε επίδειξη.

 

zodia-astra-tarot