zodia εβδομάδας 26/1-1/2

evdomadiaies-5-11-5

zodia εβδομάδας 26/1-1/2

 

zodia: το ρομάντζο πηγαίνει από το ονειρο στο άγχος και στο όνειρο ξανά αυτή την εβδομάδα, έτσι καλό θα ήταν να ξέρετε πότε να κάνετε το βήμα και πότε να μείνετε μακριά από μπελάδες.

 

zodia 27/1: αφροδιτη στους ιχθυες

Την Τρίτη, η ερωτική αφροδιτη θα περάσει στο ζωδιο των ιχθυων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Με την αφροδιτη στους ιχθυες, η αγάπη γίνεται μυστική, πνευματική και… ευλογημένη. Εδώ, υπάρχουν πραγματικές πιθανότητες για να βρείτε την αδερφή ψυχή σας και να βιώσετε την χωρίς όρια ερωτική εμπειρία. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βουτήξετε στον ωκεανό της αγάπης με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, και να απολαύσετε την κάθε σταγόνα παραδείσου μαζί του.

 

zodia 28/1: εξάγωνο ερμή-ουρανού

Την Τετάρτη, ο ανάδρομος ερμής στο ζωδιο του υδροχοου, θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ουρανό, πράγμα που θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε μία από τις ευφυείς σας ιδέες μέχρι να οδηγηθεί στην τελειότητα.

zodia-taro-45

 

zodia 30/1: τετράγωνο αφροδιτης-κρονου, εξάγωνο αρη-πλουτωνα, σύνοδος ηλιου-ερμή

Την Παρασκευή, ο ερμής ευθυγραμμίζεται με τον ήλιο, προσθέτοντας περισσότερη λάμψη στις σκέψεις σας. Ο αρης θα σχηματίσει επίσης εξάγωνο με τον πλούτωνα. Θα έχετε την δύναμη να πιέσετε οποιονδήποτε στόχο αν έχετε οδηγό την καρδιά και το ένστικτό σας.

 

zodia 1/2: σύνοδος αφροδιτης –ποσειδώνα

Την Παρασκευή, η αφροδιτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κρονο στον τοξοτη, και ίσως νιώσετε πως το ρομαντικό σας όνειρο θα διακοπεί από την πραγματικότητα. Μία υποχρέωση ή μία δύσκολη κατάσταση ίσως απειλήσει το παραμύθι σας. Ευτυχώς, η αφροδιτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον ποσειδώνα την Κυριακή και όλα θα επιστρέψουν στην κατάσταση που θέλετε.

 

 

zwdia-zodia-tarw