zodia εβδομάδας: 2-8/2

zodia εβδομάδας: 2-8/2

 

zodia: ετοιμαστείτε για μία απίστευτη δόση τύχης που είναι έτοιμο να μας χαρίσει το σύμπαν! Αυτή την εβδομάδα θα βιώσουμε μία από τις πιο τυχερές όψεις. Ύστερα, θα υπάρξει κάτι για όλους στον ερωτικό τομέα, ενώ η πανσεληνος προς το τέλος της εβδομάδας μας υπενθυμίζει να τακτοποιήσουμε το σπίτι μας.

 

zodia 3/3: τρίγωνο δία ουρανού

Την Τρίτη, ίσως πιάσετε το λαχείο σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο διας στο ζωδιο του λεοντα θα σχηματίσει ένα τέλειο τρίγωνο με τον ουρανό, τον πλανήτη των ξαφνικών γεγονότων. Επειδή ο διας είναι ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας και το τρίγωνο είναι η πιο ευνοϊκή όψη από όλες, να περιμένετε μεγάλη, αναπάντεχη τύχη σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας. Εκμεταλλευτείτε την!

 

zodia 4/3: τρίγωνο αφροδιτης-δια, σύνοδος αφροδιτης-ουρανου, τετράγωνο αφροδιτης-πλουτωνα

Ύστερα την Τετάρτη, θα βιώσουμε μία αρκετά περίεργη ημέρα στα ερωτικά θέματα. Αρχικά, η αφροδιτη στο ζωδιο του κριου, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον δια, ύστερα σύνοδο με τον ουρανό, και αργότερα τετράγωνο με τον πλούτωνα. Η αφροδίτη, σίγουρα θα έχει πολλαπλές προσωπικότητες αυτή τη μέρα! Θα ξεκινήσει γλυκά, και ύστερα μία αναπάντεχη τροπή των γεγονότων θα οδηγήσει σε μία δύσκολη ρομαντική αντιμετώπιση.

zodia-taro-45

 

zodia 5/3: πανσεληνος στην παρθενο, εξάγωνο ήλιου-πλουτωνα

Την Πέμπτη, θα θελήσετε να επιστρέψετε στη δουλειά σας, χάρη στον ήλιο στο ζωδιο των ιχθυων που θα σχηματίσει εξάγωνο με τον πλούτωνα, επιτρέποντάς σας να δείξετε θέληση στα όνειρα και τους στόχους σας.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-astra-tarot