zodia εβδομάδας 29/12 έως 4/1

zodia εβδομάδας 29/12 έως 4/1

 

zodia: το 2015 ξεκινά με μία μεγάλη έκρηξη που θα έχει αντίκτυπο σε όλη την εβδομάδα. Ορίστε τα σημαντικότερα γεγονότα του σύμπαντος για την εβδομάδα που έρχεται.

 

zodia 1/1: αντίθεση άρη-δια

Την πρωτοχρονιά, ο αρης στο ζωδιο του υδροχοου θα σχηματίσει αντίθεση με τον πλανήτη δια. Είναι μία ενέργεια που θα φτάσει στην αποκορύφωσή της! Θα υπάρξει πιθανότητα να το παρακάνετε, καθώς θα αισθανθείτε πως τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει, αλλά επειδή είναι πρωτοχρονιά, τολμήστε το!

 

zodia 3/1: τετράγωνο ηλιου-ουρανου, σύνοδος ήλιου-πλουτωνα, αφροδιτη στον υδροχοο

Το Σάββατο θα υπάρξει ένταση. Ο ηλιος στο ζωδιο του αιγοκερω θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ουρανό και σύνοδο με τον πλούτωνα πράγμα που θα πυροδοτήσει διαμάχες εξουσίας. Αν αισθάνεστε πως δεν είστε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας, αυτή η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη. Να θυμάστε πως μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για την ζωή σας. Η προσπάθεια να χειραγωγήσετε ή να ελέγξετε τους άλλους για να γίνετε ισχυροί, θα γυρίσει εναντίον σας.

zodia-taro-45

 

Επίσης το Σάββατο, η ερωτική αφροδιτη περνάει στο ζωδιο του υδροχοου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου. Το ρομάντζο χωρίς φιλία γίνεται απίθανο. Θα παρατηρήσετε πως όλοι θα απολαμβάνετε περισσότερο προσωπικό χώρο στον τομέα των κοινωνικών σχέσεων. Όλα θα είναι καλά.

 

 

zodia 4/1: πανσεληνος στον καρκινο, εξαγωνο αφροδιτης-κρονου, ερμής στον υδροχοο

Την Κυριακή, η αφροδιτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον κρονο, επιβεβαιώνοντας πως αν δώσετε αρκετό χώρο στον συντροφο σας, εκείνος θα επιστρέφει σε εσάς.

 

Επίσης την Κυριακή, η πανσεληνος στο ζωδιο του καρκινου θα φέρει στο προσκήνιο συναισθηματικά και οικογενειακά θέματα. Αν υπάρχει κάποια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε, πρέπει να το κάνετε με προσοχή. Την ίδια ημέρα ο ερμής περνάει στο ζωδιο του υδροχοου. Το εφευρετικό σας μυαλό θα πάρει φωτιά!

 

zodia διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia