zodia εβδομάδας 29/6 έως 5/7

astrologia-maioy-2014

zodia εβδομάδας 29/6 έως 5/7

 

zodia: αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η σπάνια ικανότητα να συνδυάσετε την δουλειά με την απόλαυση με τον πιο απίθανο τρόπο! Επίσης, θα υπάρξει σωστή ενέργεια επικοινωνίας για όλους.

 

zodia 29/6: τρίγωνο αφροδιτης-ουρανού

Την Δευτέρα σαν κομμάτι ενός μεγάλου πύρινου τριγώνου, η αφροδιτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό, και η καρδιά σας σίγουρα θα έχει την πιθανότητα να λάβει ηλεκτρική ενέργεια από ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Αν είστε ελεύθεροι, αποδεχτείτε το ραντεβού με κάποιον που δεν είναι συνήθως ο τύπος σας. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

 

zodia 1/7: σύνοδος αφροδιτης-δια, τρίγωνο ήλιου-ποσειδώνα

Την Τετάρτη η αφροδιτη θα σταθεί δίπλα στον δια προσφέροντας μία από τις πιο ρομαντικές ημέρες που μπορείτε να φανταστείτε. Οτιδήποτε σας κάνει ο σύντροφός σας αυτή τη ημέρα, θα μεγεθυνθεί απίστευτα. Κάθε σταγόνα! Ο ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ποσειδώνα, προσθέτοντας περισσότερη ομορφιά στην γλύκα αυτή.

zodia-taro-45

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

zodia 2/7: πανσεληνος στον αιγοκερω, εξάγωνο ερμή-ουρανού

Την Πέμπτη, η πανσεληνος στο ζωδιο του αιγοκερω θα φωτίσει την φιλόδοξη πλευρά σας. Που βρίσκεστε επαγγελματικά; Έχετε φτάσει εκεί που πρέπει ή μήπως ήρθε η ώρα να θέσετε νέους στόχους; Είναι η στιγμή να θερίσετε οτιδήποτε έχετε σπείρει στον επαγγελματικό τομέα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η φήμη σας θα λάβει αναθεώρηση.

 

Zodia 3-5/6: εξάγωνο ερμή-δια, εξάγωνο ερμή-αφροδιτης

Την υπόλοιπη εβδομάδα, βελτιώνονται όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία. Την Πέμπτη, ο ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ουρανό, την Παρασκευή ο ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον δια και ύστερα την Κυριακή, θα σχηματίσει εξάγωνο με την αφροδιτη. Οι υπογραφές συμβολαίων, οι συζητήσεις που εμπνέουν και το να ξέρετε πολύ καλά τι λέτε, ευνοούνται!

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00