zodia εβδομαδας 4-10/5

astrologia-kronos-20-7

zodia εβδομαδας 4-10/5

 

zodia: ενώ τα επικοινωνιακά θέματα θα είναι περίεργα, θα υπάρξουν θετικές στιγμές αυτή την εβδομάδα. Ορίστε και γιατί…

 

zodia 4/5: τετράγωνο ήλιου-δια

Την Δευτέρα, ο ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον δια, κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερη. Με τον ήλιο να κάνει αυτή την όψη, ο εγωισμός ίσως σας κερδίσει. Απολαύστε τις πιθανότητες που φέρνει ο διας, αλλά προσέξτε να μην στραφείτε ενάντια στον ίδιο σας τον εαυτό.

 

zodia 6/5: τρίγωνο ήλιου-πλουτωνα

Την Τετάρτη, θα νιώσετε πως έχετε τον απόλυτο έλεγχο του σύμπαντος. Τουλάχιστον το δικό σας. Ο ήλιος θα σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον πλούτωνα, πράγμα που θα εντείνει το ζωτικό σας πνεύμα, χωρίς τα αρνητικά κύματα της δευτέρας. Στην πραγματικότητα θα έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε την ενέργειά σας προς την μεταμόρφωση της ζωής σας.

zodia-taro-45

 

zodia 7/5: αφροδιτη στον καρκινο

Την Πέμπτη, η αφροδιτη θα περάσει στο ζωδιο του καρκινου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουνίου. Είναι μία ιδανική θέση για να απολαύσουμε αρμονία σε όλα τα οικογενειακά θέματα. Με όποιον και αν μένετε, σίγουρα θα το απολαύσετε. Οικονομικά, η θέση αυτή ευνοεί τις επενδύσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένεια.

 

zodia 9/5: τετράγωνο ερμή-ποσειδώνα

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή υπογράψετε συμβόλαια το Σάββατο. Τότε είναι που ο ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ποσειδώνα. Να περιμένετε έλλειψη διαύγειας.

 

zwdia-zvdia-taro-00