zodia εβδομάδας 6-12/4

zodia εβδομάδας 6-12/4

 

zodia: η επικοινωνία είναι το κλειδί για αυτή την εβδομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολη. Κάντε υπομονή, διότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για έναν διάλογο που θα θυμίζει λούνα παρκ!

 

zodia 6/4: τρίγωνο ερμή-δια, σύνοδος ήλιου-ουρανού

Την Δευτέρα, ο ερμής στο ζωδιο του κριου θα σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον δια  στο ζωδιο του λέοντα, όσο ο ήλιος αγκαλιάζει τον ουρανό. Θα είναι μία υπέροχη ημέρα για να προχωρήσετε μπροστά σε μία από τις ευφυείς σας ιδέες. Υπογράψτε ένα συμβόλαιο, πάρτε μία σημαντική απόφαση και εμπιστευτείτε το μυαλό σας πως ξέρει ότι η έκφραση του αληθινού εαυτού δεν είναι επιλογή –αλλά κάτι απαραίτητο.

 

zodia 7/4: τετράγωνο ερμή-πλούτωνα

Την Τρίτη, ο ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον πλούτωνα και θα δυσκολευτείτε να δεχτείτε αμέσως αυτά που σας λένε οι άλλοι. Η εμπιστοσύνη στις επικοινωνίες δεν θα υπάρχει, αλλά αν χρησιμοποιήσετε σοφά την συγκεκριμένη ημέρα θα μπορέσετε να βρείτε πληροφορίες που δεν γνωρίζατε μέχρι χθες. Δεν χρειάζεται να ανακατέψετε κάποιον άλλον, καθώς μπορεί όλα να συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι σας!

zodia-taro-45

 

zodia 8/4: σύνοδος ερμή-δια, ορθή πορεία του δια

Την Τετάρτη, ο ερμής στο ζωδιο του κριου θα σχηματίσει σύνοδο με τον ουρανό και ο διας θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Ξαφνικές ευφυείς ιδέες θα σας γεμίσουν με το συναίσθημα πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Με το σωστό ποσοστό ταπεραμέντου, μπορείτε!

 

zodia-astra-tarot

 

zodia 10/4: σύνοδος ερμή-ήλιου

Ο ερμής θα σχηματίσει σύνοδο με τον ήλιο την Παρασκευή και για άλλη μία φορά θα δώσει έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι για εσάς να σκεφτείτε με έναν τρόπο που να υποστηρίζει την έκφραση του πραγματικύ σας εαυτού.

 

zodia 11/4: αφροδίτη στους διδυμους

Το Σάββατο, η αφροδιτη περνάει στο ζωδιο των διδυμων και τα ερωτικά ζητήματα θα γίνουν το κύριο ζήτημα περισσότερο στο κεφάλι σας παρά μέσα στη καρδιά σας. Θα αναζητήσετε πνευματική καθοδήγηση από έναν σύντροφο και αν ο αγαπημένος σας δεν μπορεί να το κάνει, ίσως χάσετε το ενδιαφέρον σας!

 

zodia 12/4: εξάγωνο άρη-ποσειδώνα

Τέλος, ο αρης στο ζωδιο του ταυρου θα σχηματίσει υποστηρικτική γωνία με τον ποσειδώνα την Κυριακή, επιτρέποντάς σας να υποστηρίξετε τα όνειρά σας. Θα είναι εύκολο να προβείτε σε πράξεις!

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zodia-tarw