zodia εβδομάδας 8-14/6

astrologia-maioy-2014

zodia εβδομάδας 8-14/6

 

zodia: θα είστε αρκετά πολυάσχολοι αυτή την εβδομάδα! Αυτό θα συμβεί με όλες τις κοσμικές ανατροπές και όλα τα πλανητικά γεγονότα!

 

zodia 8-9/6: εξάγωνο ήλιου-δια, εξάγωνο άρη-ουρανού

Την Δευτέρα, ο ήλιος στο ζωδιο των διδυμων θα σχηματίσει φιλικό εξάγωνο με τον δια, επεκτείνοντας την αισιοδοξία και την πίστη. Ένα εξάγωνο ανάμεσα στον άρη και τον ουρανό την Τρίτη, θα σας βοηθήσει να δράσετε με αντισυμβατικό τρόπο για να πετύχετε με επιτυχία τους στόχους σας.

 

zodia 10/6: εξάγωνο ερμή-αφροδιτης, εξάγωνο ήλιου-ουρανού

Την Τετάρτη, ο ερμής θα επιβραδύνει ταχύτητα καθώς προετοιμάζεται να γυρίσει σε ορθή πορεία, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα κινείται στον ουρανό, αλλά θα κάθεται ακίνητος περιμένοντας να γυρίσει. Οι πλανήτες σε ακινησία είναι ισχυροί και αυτή την ημέρα, ο ερμής θα σχηματίσει ένα υπέροχο εξάγωνο με την αφροδίτη. Φαίνεται πως είστε έτοιμοι να πάρετε κάποια απόφαση για την ερωτική σας ζωή ή ένα οικονομικό ζήτημα. Προσπαθήστε να περιμένετε λίγο ακόμα. Αν περιμένετε για μετά το τέλος της ανάδρομης πορεία του ερμή, για να εκτελέσετε σχέδια, θα υπάρξουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

zodia-taro-45

 

Επίσης την Τετάρτη, ο ήλιος θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ουρανό. Ήρθε η ώρα να δείξετε στον κόσμο πόσο αυθεντικοί μπορείτε να γίνετε. Θα υπάρξει κάποια ανταμοιβή αν έχετε τη θέληση να δείξετε την εκκεντρικότητά σας. Τι είναι αυτό που περιμένετε;

 

zodia 12/6: ανάδρομος ποσειδώνας

Την Παρασκευή, ο ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος. Οι εξωτερικοί πλανήτες γυρίζουν ανάδρομοι για μισό χρόνο και συνήθως δεν αποτελούν μεγάλο αστρολογικό συμβάν. Και πάλι, τις πρώτες δύο ημέρες, θα νιώσετε σίγουρα πιο άνετα με το υποσυνείδητό σας. Δώστε προσοχή στα όνειρα και τις ανακαλύψεις σας.

 

zodia 16/6: σύνοδος ήλιου-άρη, κρονος στον σκορπιο

Την Κυριακή, ο ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον άρη στους διδυμους, για αυτό να περιμένετε αφθονία πνευματικής ενέργειας που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αυτά που λέτε.

 

Τέλος, την Κυριακή θα βιώσουμε το γύρισμα του κρονου στο ζωδιο του σκορπιου, ξανά, για τελευταία φορά. Ο κρόνος θα παραμείνει στο ζωδιο του σκορπιου μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μας δοθεί μία τελευταία ευκαιρία για να δουλέψουμε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικειότητα, την οικονομική ευθύνη και τους σκελετούς στην ντουλάπα μας.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια