zodia εβδομάδας 9-15/2

zwdia-shmera-erwtikes-201014

zodia εβδομάδας 9-15/2

 

zodia: αυτή την εβδομάδα, όλα έχουν να κάνουν με τον πλανήτη ερμή, ο οποίος γυρίζει σε ορθή πορεία, ακριβώς στην ώρα για την ημέρα των ερωτευμένων! Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πως μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα την κίνηση του σύμπαντος της εβδομάδας που έρχεται!

 

zodia 11/2: ορθή πορεία ερμή

Ο πλανήτης ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, γύρισε ανάδρομος στο ζωδιο του υδροχοου –το ζωδιο της ευφυΐας και της αυθεντικότητας- στις 21 Ιανουαρίου. Τις τελευταίες εβδομάδες, σας δόθηκε η ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποιες από τις κυριότερες ιδέες σας για να αποφασίσετε ποιες από όλες έχουν πραγματική αξία.

 

Τώρα, ο πλανήτης ερμής, γυρίζει σε ορθή πορεία, και μετά την Τετάρτη, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε όλες σας τις ιδέες σε εφαρμογή.

zodia-taro-45

 

Μία άλλη πιθανότητα είναι πως δουλεύατε ξανά πάνω στην προσέγγιση μίας καινούριας ιστοσελίδας, μίας κοινωνικής καμπάνιας, ενός ανθρωπιστικού ή πολιτικού λόγου. Όλα αυτά τα πρότζεκτ μπορείτε να τα κυνηγήσετε μόλις ολοκληρωθεί την Τετάρτη η ανάδρομη πορεία του ερμή.

 

Γενικά, ο ανάδρομος ερμής δεν ευνοεί τις υπογραφές συμβολαίων, τις μεγάλες αποφάσεις, την αγορά αυτοκινήτου ή κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής. Καθώς ο ερμής θα επιστρέφει στην κανονική του τροχιά μετά την Τετάρτη, να ξέρετε πως είστε ξανά ελεύθεροι να κινηθείτε σε αυτούς τους τομείς.

 

zodia διαβάστε επίσης

 tarot ερωτικες κυριακη

ερωτοσκοπιο

αστρολογικες προβλεψεις κυριακη 8/2

zwdia-zodia-tarw